Nigdy nie byłam i jakoś mnie do tego nie ciągnie. Mareczek mówi, że podoba mu się moja blada karnacja ;D Mi tak średnio, więc od jakiegoś czasu stosuje jakis tam delikatny podkład z nivei i piję soki marchwiowe. Ostatnio zauważyłam, że mam ładniejszy ryjek od tego xD Zresztą, jak widziałam nad morzem taką laske, która miała skóre wysuszoną po tej solarce, to zdecydowanie solarium mówię nie.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Aneta
Wysłany: 28-08-2007, 10:15
Sakura napisał/a:
stosuje jakis tam delikatny podkład z nivei i piję soki marchwiowe.
Naturalny i dobry sposób.;]
ja jeszcze jem takie tableteczki z.. beta-karotenem. To jest taki sam składnik co w marchewce.
Ale radze nie przesadzac z sokiem marchwiowym, bo kiedys moja znajoma miała"manie" na tym punkcie.. i zaczeła opalac sie na.. pomaranczowo ;|
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
tak...moja kolezanke tak wciaglo solarium ze bywala tam co 2 dzien...pila same kubusie marchewkowe i po jakims czasie rzeczywiscie jej opalenizna nie wygladala "apetycznie" stala sie pomaranczowa
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Sakura napisał/a:
stosuje jakis tam delikatny podkład z nivei i piję soki marchwiowe.
Naturalny i dobry sposób.;]
ja jeszcze jem takie tableteczki z.. beta-karotenem. To jest taki sam składnik co w marchewce.
Ale radze nie przesadzac z sokiem marchwiowym, bo kiedys moja znajoma miała"manie" na tym punkcie.. i zaczeła opalac sie na.. pomaranczowo ;|
Wiem, wiem ze wszystkim trzeba zachowac umiar ;p Nie polecam mleczka opalającego coś tam skóra muśnięta słoncem z garniera.. posmarowałam sobie tym nogi.. oczywiście nie dokładnie i wygladają okropnie... żółte się zrobiły i jeszcze ślady gdzie niegdzie zostały ;D Chodzenie w miniówkach mogę sobie odpuścić przez jakiś czas xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Aneta
Wysłany: 28-08-2007, 10:23
Sakura napisał/a:
Wiem, wiem ze wszystkim trzeba zachowac umiar ;p Nie polecam mleczka opalającego coś tam skóra muśnięta słoncem z garniera.. posmarowałam sobie tym nogi.. oczywiście nie dokładnie i wygladają okropnie... żółte się zrobiły i jeszcze ślady gdzie niegdzie zostały ;D Chodzenie w miniówkach mogę sobie odpuścić przez jakiś czas xD
Taaa garnier to dno. Stosowałam pare dni ten preparat.. woda po kąpieli jest zółta, a gdy mocniej potrę gąbka to wszytsko schodzi.. nbardzo silny jest ten srodek ;|
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Mam trudności jeśli chodzi o opalanie się (bo opalam się strasznie wolno i na dziwaczny kolor ładnie zwany oliwkowym), ale o solarium jakoś nie myślę...nigdy nie byłam i chyba długo jeszcze nie będę (o ile w ogóle)...stosowałam kiedyś krem Ziaja brązujący ale skutki były raczej śmieszne niż poważnie związane z ładnym kolorytem skóry (także nie polecam akurat tego kremu)
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum