Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-08-2007, 15:50
synthasy napisał/a:
Ja lubię waniliowe tytonie
Ale póki co najbardziej przypadł mi do gustu Leonardi da Vinci, ma w sobie wanilię, miód i mnóstwo innych rzeczy. Jest słodkawy, dlatego nie każdemu podejdzie
Ania nie jesteś trochę za młoda na palenie?? I nie ma tu większego znaczenia czy to papierosy czy fajka z tytoniem.
Wysłany: 18-08-2007, 16:37
dkf, jej sprawa. Większość ludzi zaczyna palić chociaż jest na to za młoda. I czy naprawdę w tym momencie te 2 czy 3 lata mają znaczenie? Zaden wiek nie jest odpowiedni zeby zacząć palić w każdym wieku jest to szkodliwe i w kazdym mozna się uzależnić
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Anna
Wysłany: 18-08-2007, 18:00
dkf napisał/a:
Ania nie jesteś trochę za młoda na palenie?? I nie ma tu większego znaczenia czy to papierosy czy fajka z tytoniem.
Jestem.
Nigdy nie mam zamiaru palić, czasem tylko pociągnę na imprezie czyjąś fajkę, nic więcej. Ale i tak mogę ocenić co mi bardziej, a co mniej smakuje.
Osoba, której ojciec był jedną nogą na drugiej stronie przez palenie nie może palić, to by było nienormalne...
nie ,nie byłam ale mój kumpel byl takim pzreciwnikiem fajek jakiego nigdy nie widziałam,bo uważał że to świństwo a potem poszedł do woja i zmienil zdanie,tak jest z wszystkimi także jeszcze pare lat i zobaczysz narazie jestes jeszcze "mały" ,nie obrażając Cie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum