Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 23-06-2008, 12:06
nie powiedziałbym,dyskoteki sa po to by sie wyszalec a nie zamulic sluchajac czegos lekkiego.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Ola
Wysłany: 23-06-2008, 13:35
Od jakiegoś czasu jeżdżę na taką dyskotekę gdzie są trzy sale i na każdej grane co innego. Nie lubię zbynio tańczyć przy disco polo no chyba że jakiegoś przytulańca , ale to głównie żależy od mojego nastroju. Kiedy jestem wku*wiona muszę iść na techno.
Wysłany: 10-07-2008, 17:58
ja przy disco polo nie potrafie sie bawic,moge potanczyc przy 2-3 piosenkach ale nie na dluzsza mete...
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Wysłany: 20-07-2008, 20:08
bo to juz nie modne.
Zaproś mnie do swego domu
NIe powiem nic nikomu
Będziemy robić to,
Na sposobów różnych sto
Ze mną będzie Ci jak w raju
Więc siebie mi nie żałuj
Ja zrobię z Tobą to,
Czego inne tylko chcą
Nie zapomnij się zabezpieczać.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Disco polo nie słucham aczkolwiek nie mam nic przeciwko. Każdy lubi co innego ;p
Tańczyć przy disco polo tez nie lubie. W sumie to chyba nawet nie umiem. Nie wiem. Nie próbowałam nigdy. Jakos mnie to nie rusza. Tylko czsaem sie lubie z kims powygłupiac i wtedy śpiewamy tańczymy i wogóle wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum