Wysłany: 14-02-2005, 22:41 Siatkówka - królowa gier zespołowych
Ja gram w siatkówke. Może słyszeliście o klubie siatkarskim Pogoń-Lębork?? Uprawia ktoś jeszcze taki sport jak siatkówka?! Może ktoś jedzie na początku kwietnia na turniej siatkarski do Łeby, organizowany przez pana Jarka P. ?! :grin:
_________________ Życie się zaczyna!!...............Trwa!!..............I się kończy!!
No oczywiscie że ja gram ... o takim klubie nie słyszałem. Ja trenuje w Częstochowie ... ale nie udało nam sie nic specjalnego osiągnąć bo zajeliśmy 5 na śląsku a do Łeby troche zadaleko
Imię: P jak Poison
Wysłany: 20-03-2005, 11:43
siatkówka=ble nie lubię grać w siatę... może być piłka nożna, ewentualnie kosz... ale najbardziej lubię i wymiatam w unihokeju
Wysłany: 01-04-2005, 14:31
bosh, jak ja nienawidze siatkówki nienawidze nienawidze nienawidze...
_________________ '...W środku ukrywa się mój umysł - zagubiony, zalękły, samotny.
Ale ja to ukrywam.
Nie chcę, żeby ktokolwiek wiedział.
Przeraża mnie myśl, że moja bezsiła i strach zostaną odkryte...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum