Hmm a ja kocham siatkóke, nie gram jakos rewelacyjnie ale bardzo to lubie bo od razu jest jakos pozytywniej. I z zreszowa jestem to chodze na wszystkie mecze resovii. I musze przyznac ze ejstesmy najlepszymi kibicami hehe no i sporo ludzi sie poznało. Jak dla mnie najlepszym siatkarzem jest winiarski, boski koles i bardzo mily bo miałam ta przyjemnosc poznac praktycznie wszystkich z repreznetacji bo sporo tych meczy w zreszowie. i siatkówka oczywiscie jest najlepsza;))
Znak zodiaku:
Aleksandra :)
Imię: Aleksandra
Wysłany: 18-03-2006, 13:40
Siatkówki żaden innny sport nie przebije sama trenuję, uwielbiam to zdrowe zmęczenie po treningach mmmraaał...siatkówka jest najlepsza szczególnie plażówka
taaaak... siatkówka... najlepszy sport na świecie
zawsze ją kochałam, mile wspomnienia się z nią wiążą kiedyś nawet grałam, ale raczej tylko dla siebie bo... niektórzy zbyt poważnie do tego podchodzą (wygrana nie jest najważniejsza; nie trzeba wszystkich na boisku ustawiać i mówić im co mają robić )
a tak btw to może ktoś się interesuje polską ligą? albo światową? wiadomości na wp czasem się przydają
(wstępnie) Kadra Polski na Ligę Światową'2006
rozgrywający
Maciej Dobrowolski (BOT Skra Bełchatów)
Grzegorz Pilarz (Resovia Rzeszów)
Paweł Zagumny (PZU AZS Olsztyn)
Łukasz Żygadło (Halkbank Ankara, Turcja)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum