Wysłany: 02-04-2005, 08:40
ale sa tacy co ja kochaja i poswiecili jej cale zycie..... ja np. poswiecilam swe zdrowie i mam zal tylko do trenera bo bylam dobra a teraz gram jak chlam
Plemniczko, żal możesz mieć tylko do siebie (no chyba, że trener uciął ci palce, dłonie, ręce, nogi, biust, itp )
A ja lubię grać w siatkę... Kiedyś trenowałam, ale miałam kłopoty z paluszkiem i wyszło, że przestałam, ale nadal lubię sobie pograć ;] . I to przeze mnie, a nie przez trenera
A czemu sądzę, że grać nie umiesz? Bo często ludzie mówią np, że piłka nożna (to jest przykład) jest do bani, a powodem tego jest to, że grać w to nie umieją, albo grają słabo. No i mają wytłumaczenie na to, że nie umieją, w końcu uważają, że jest do bani, right? I tak w kółko :roll:
Wysłany: 15-07-2005, 01:45 Re: Siatkówka - królowa gier zespołowych
Bania napisał/a:
Ja gram w siatkówke. Może słyszeliście o klubie siatkarskim Pogoń-Lębork?? Uprawia ktoś jeszcze taki sport jak siatkówka?! Może ktoś jedzie na początku kwietnia na turniej siatkarski do Łeby, organizowany przez pana Jarka P. ?! :grin:
Ja trenuję póki co na SKS-ach w szkole, ponadto na osiedlu ...ale od następnego sezonu mam zamiar trenować w klubie, tylko hmm... mam nadzieję, że nic mi nie pokrzyżuje moich planów ...a sport ten najpiękniejszy
Mi tylko serwy wychodzą. Nie mam do tego przekonania...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
hehe no faktycznie bylo:P
thx no ale i tak dalej twierdze ze lubie siatkooofke
lol
pozdrooooo
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum