_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Przeczytaj post kilka razy, potem weź poprawkę na autora, przeczytaj znowu kilka razy. Jak nic nie da to widocznie będziesz musiała poprosić kogoś by rozszyfrował dla Ciebie specyficzne poczucie humoru naszego kolegi.
Kamasutra, gdyby nie Ty ten żart nie był by taki zabawny .
Jak nic nie da to widocznie będziesz musiała poprosić kogoś by rozszyfrował dla Ciebie specyficzne poczucie humoru naszego kolegi.
tak pójde do kogoś z tym
Cytat:
Kamasutra, gdyby nie Ty ten żart nie był by taki zabawny .
na prawde ?
jaciee fajnie
czuje się doceniona ;]
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum