DEVIR, nie proponuj nikomu przygody z DXM, bo to jest wybitnie szkodliwe dla mózgu!!!
Po pierwsze nie proponuje tylko mowie ze jest cos takiego, do tego nie wiem czy Gabi pyta z ciekawosci czy chce sprobowac, pod drugie, jasne ze szkodzi, po trzecie kolega mowil, ze jak sie bawil z syropkami to raz na 3-4 tygodnie pil i bylo ok, nie wolno pic za czesto, pierwszym złym oznakimem sa migreny.
Gabi napisał/a:
Dzięki, Devir
Alez prosze
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
nie wiem czy Gabi pyta z ciekawosci czy chce sprobowac, pod drugie, jasne ze szkodzi, po trzecie kolega mowil, ze jak sie bawil z syropkami to raz na 3-4 tygodnie pil i bylo ok, nie wolno pic za czesto, pierwszym złym oznakimem sa migreny.
Z ciekawości, bo nigdy nie ciągnęło mnie w stronę autodestrukcji
Inne stany świadomości osiągam głównie dzięki napojom procentowym - stąd pytanie o narkotyki, które działają podobnie.
Poza tym te migreny... i bez syropków mam z tym problemy.
Z ciekawości, bo nigdy nie ciągnęło mnie w stronę autodestrukcji
Inne stany świadomości osiągam głównie dzięki napojom procentowym
Nie róbmy sobie jaj. Alkohol wyprzedza jeśli chodzi o swoją toksyczność i szkodliwość dla organizmu wszystkie lekkie narkotyki i wszelkie psychotropy. Zgodnie z efektami badań Centers for Disease Control and Prevention jednorazowa dawka psylocybiny jest mniej szkodliwa niż przeciętna dawka aspiryny. Tryptaminy czy fenyloetyloaminy(są w składzie chociażby LSD, LSA, johimbiny, psycylobine etc) są naturalnie produkowane przez nasz organizm, toksyczność jest więc blisko zerowa. Niektórzy za bardzo pobłażają alkoholowi.
Jeśli uda mi się znaleźć to wrzucę tabelkę toksyczności środków profesora (o ile mnie pamięć nie myli z Uniwersytetu Stanforda).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum