Czasami i chęć na hasz czy nawet zwykłe zielsko przychodzi. Od ochoty na lsd się opędzić nie mogę, na grzybki czekam do września/października. Ochotę mam jeszcze na systematyczne zażywanie ew uderzeniową dawkę inhibitorów serotoniny.
Ja tam jakos wole trawe niz haszysz, lepiej mi sie pali, ostatnio mialem okazje palic nad morzem przy the Doors
inhibitorów serotoniny - tego gowna to nawet nie znam ale to chyba cos na pobudzenie.
Osobiscie jakbym mogl wybrac to zażył bym lsd niz grzyby.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1244 Skąd: z raju...
Wysłany: 03-09-2008, 13:29
Charming napisał/a:
Czy ktos juz palil trawke albo próbował jakiegos narkotyku
miałam okazje na wakacjach jak byłam na imprezie,ale nie skorzystałam.Nie ciagnie mnie do takich rzeczy.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
A dlatego, ze z grzybami trzeba sie babrać, jakies potrawy robic czy cos tam, poza tym rozna dawka dziala roznie na ludzi, mozna przedobrzyc juz za 1 razem i sie porzygac.
Lsd jest mocniejsze i ludzie sie go boja, nie wiem czemu, ale tez trzeba miec dobre dojscie bo czesto sa słabo nasaczone.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
i właśnie dlatego byłam zainteresowana, bo sama nie mam doświadczenia i wolałabym znać ewentualne szczegóły, różnice, przed pierwszym razem.
No, ja tez nie mam, ale czegos sie tam nasłuchalem.
Po kwasie niby ma sie wieksze haluny i jazdy, mowi się, ze trzeba zjesc wiecej grzybow, ale nie polecaja za 1. razem - mozna sie porzygac.
Innymi słowy lsd jest mocnjesze i moze dlatego ludzie sie tego boja. Lsd nie mozesz sobie tak latwo dawkowac jak grzybow, masz plasterek i jazda.
Chodz z tego co wiem jezeli to ma byc jednorazowa przygoda to polecaja lsd, jest raz i konkretnie.
A jezeli dłuzsze doswiadczenie to, lsd nie polecaja bo wyniszcza zabardzo.
Imię: Anna
Wysłany: 04-09-2008, 13:54
Ja to się nawet Salvii Divinorum bardzo bałam, a niesłusznie, bo powiedziała mi potem, że mam być śmiała i czułam za każdym razem niesamowitą atmosferę przyjaźni.
Jej jednak używam, by poznawać samą siebie. To nie hyperreal, ale może i napiszę dokładnie co było i jak bardzo mnie zmieniło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum