_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie próbowałam, i wątpię abym spróbowała nie ciągnie mnie.
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1244 Skąd: z raju...
Wysłany: 13-07-2008, 19:02
nie probowalam i nie mam zamiaru probowac.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Ja trawkę palę tylko okazyjnie, raz na kilka miesięcy, czasami dwa razy w miesiacu. Sprawia to, że wszystko mnie śmieszy, raz smiałem się przez godzinę bez przerwy. Kto nie chce palic tego nie zmuszać.
Probowalem i pozostala mi ochota na lsd i grzybki, pozatym koniec.
Czasami i chęć na hasz czy nawet zwykłe zielsko przychodzi. Od ochoty na lsd się opędzić nie mogę, na grzybki czekam do września/października. Ochotę mam jeszcze na systematyczne zażywanie ew uderzeniową dawkę inhibitorów serotoniny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum