Kilka dni temu byłem na kręglach. Powiem jedno, kręgle to wg mnie najfajniejsza gra w jaką grałem. Super, zawalista gra. Wcześniej mnie wcale nie pociągała. Ciekawie się gra w kręgle bo nie zawsze uda Ci się rzucić kulą w średek kręgli. To jest naprawdę trudne. Najwiekszym minusem jest to że 1h kosztuje aż 40zł. W 3 osoby zdąrzylismy zagrać w 2,5 raza po 20 rzutów kulą każda z osób czyli około 50 rzutów. Za jeden zbity kręgiel masz 1 pkt. Moja max prędkośc rzutu kulą to 29km/h.
Może też graliście w tą extra grę? Jakie przeżycia?
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Pierwszy raz w tą grę zagrałem trzy lata temu mam domek letniskowy w takim ośrodku wypoczynkowym i tam mamy do dyspozycji kręgielnie U mnie jednak nie płacisz za godzinę, ale za jedną grę i płacisz podajże 10zł Jedna gra tzn: grają dwie osoby, rzucając kule na przemian po 20 rzutów każdy Wrażenia z gry są naprawdę fajne, lubię sobie tak od czasu do czasu pograć
Pierwszy raz w tą grę zagrałem trzy lata temu mam domek letniskowy w takim ośrodku wypoczynkowym i tam mamy do dyspozycji kręgielnie U mnie jednak nie płacisz za godzinę, ale za jedną grę i płacisz podajże 10zł Jedna gra tzn: grają dwie osoby, rzucając kule na przemian po 20 rzutów każdy Wrażenia z gry są naprawdę fajne, lubię sobie tak od czasu do czasu pograć
hmm to samo chyba wychodzi 5zł za osobę za jedną rundę, lecz wole grac np 4 osoby grają przeciwko sobie niż dwie
Jest tam w hali taki specjalny komputer, który obsługuje właściciel tego i on tam może ustawić na życzenie, jaki to ma być rodzaj gry Mogą grać pary na przeciw siebie, albo może grać cała rodzina przeciwko innej rodzinie, tak więc liczba osób grających w jednej drużynie jest naprawdę dowolna i jak się komu podoba
JA w to gram regularnie Musze wkoncu Ograniczoną wyciągnąc na kręgle uwielbiam to U nas godzina kosztuje 12 zł wiec loozik Prawie jak za darmo zwłaszcza jak idzie 5 osób Zawsze to jest jakaś inna rozrywka nić tylko libacje
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Grałam i nawet pare razy miałam strike.
Na początku wielka frajda, lecz szybko się nudzi. Ileż można tak rzucać.
Najbardziej to mi się podobają te sofiksy co tam są na zmianę.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Ostatnio zmieniony przez merel 05-12-2007, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie grałem, choć na kręgielni pare razy byłem ; p. Fajnie wygląda i pewnie rozrywka dobra, ale wolę bilard
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie miałam jeszcze okazji spróbować, ale gdyby taka się nadarzyła to chętnie...choć jakoś nie jestem przekonana żeby mnie to wciągnęło...może nie napiszę że wolę bo nie mam jeszcze porównania, ale chyba podobnie jak Wookaszek z takich droższych (oczywiście jak dla kogo no ale dla mnie akurat droższych) "sportów" chętniej pograłabym w bilard
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Bilard wcale nie jest taki drogi w porównaniu do kręgli. Jedna rozgrywka przeciętnie kosztuje 1 zł. Jednakże do tego zawsze bierzemy ze znajomymi trunki alkoholowe i wtedy wychodzi nieco drożej. Jednakże zabawa jest konkretna : )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum