Ja rzadziutko...bom jest za młoda i rodzice nie puszczają:/a poza tym żal mi trochę kasy;)
dziwnych masz rodziców ja chodzę tak często, jak kasy starczy, i matke próbuję wciągnąć ale ona nie chce
Alicja napisał/a:
Ostatnio byłam w czerwcu w Kielcach na koncercie Happysad.
Ja byłem na Happysadzie w Szczecinie w październiku.
A! I teraz 17.11. idę na Akurat Szał!
Szczecin, Muzyczna Fabryka 19:00 - bilety 13zł zainteresowani pójściem ekipą: 3455354
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Ostatnio zmieniony przez Papkin 04-11-2006, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 04-11-2006, 22:54
Alicja napisał/a:
Moi rodzice są tolerancyjni w tej kwestii, jeśli wiedzą z kim wrócę, jak i mniej więcej o której.
Moi sa na tyle tolerancyjni a dokładnie mama, że powiedziała ze chce ze mną jechac jak bede gdzies jechac na koncert Myslovitz, tylko że jak ją wezme to nie będe mogła wyrywać obslugi technicznej
Moi sa na tyle tolerancyjni a dokładnie mama, że powiedziała ze chce ze mną jechac jak bede gdzies jechac na koncert Myslovitz, tylko że jak ją wezme to nie będe mogła wyrywać obslugi technicznej
To ja wezmę moją i one się dogadają a ty tymczasem weźmiesz się za obsługę
Dzisiaj byłam na koncercie przez telefon. Było miło.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Jeszcze wrócą a poki co chętnie tez bym sobie poszła jeszcze raz na happysad nawet:)
Też bym poszła na Happysad. Ostatni koncert przesiedziałam przy stoliku, bo 4 godziny wcześniej przebiłam brew i bałam się że mnie ktoś zahaczy i umrę zwijając się w bólu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
a ja jak byłem na Happysadzie 20.10. to w tłumie spotkałem mojego księdza od religii W GLANACH!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum