heheh ja poznalam moja drugą polwowke za granica na ciezkiej emigracji. Przynajmniej mam co milego wspominac z wyjazdu no i wspanialego czlowieka obok siebie!
_________________ Mówiła:
"Pocałuj mnie, to uleczy
ale nie sprawi że zapomnę.
Pocałuj mnie, to uleczy
ale nie sprawi że zapomnę."
a spojego poprzedniego chłopaka poznalam na chodniku
Tzn:)? Wpadliście na siebie? On potrącił Cię, zwalając przy okazji na ziemię stertę Twoich książek, po czym pomógł Ci je pozbierać, a kucając spojrzeliście sobie w oczy?:P (Jak w filmach? )
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 04-04-2008, 11:07, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Ola
Wysłany: 07-04-2008, 18:31
Na dyskotece. Byłam z moją przyjaciółką w sylwestra na dyskotece i kiedy wychodziłyśmy z łazienki (było już grubo po północy) podeszłyśmy do baru bo akurat siedzieło tam jej 2 znajomych. A. zaprosił mnie do tańca i resztę dyskoteki razem spędziliśmy,a na koniec wziął ode mnie numer telefonu. Jesteśmy, po paru przejściach, nadal razem.
Swoją drugą połówkę poznałam na dyskotece. Byłam ze znajomymi. Jakiś czas mnie obserował, pózniej podszedł. Zatańczyliśmy. Wziął odemnie numer telefonu, chociaż nie chciałam dawać, ale nie miałam jakoś odwagi odmówić. Pytał mnie się ile mam lat, gdzie mieszkam i takie tam. Wszystko zmyśliłam. Pisał do mnie, ale ja jakos nie zwracałam an to uwagi. Pózniej się okazało, że uczę sie w klasie z jego sąsiadką. Dowiedział się ile mam lat i reszte hehe, ale nie był zły. Spotkaliśmy się i poszliśmy na spacer. Było strasznie nudno. Wogle nie miałam z nim o czym rozmawiac. Gdy przechodzilismy obok przystanku spotkaliśmy jego kolege. Kiedy on z nim rozmawiał, podjechał autobus i sobie wsiadłam. haha po prostu uciekłam od niego Jakiś czas się nie spotykalismy. Może po jakiś 2 tygodniach mój kolega robił urodziny na które poszłam z koleżanką. Ona robiła sobie jaja, wzięła mój telefon i napisała do niego żeby wpadał na impreze. No i on przyjechał, a ja oczywiścnie o niczym nie wiedziałam Napiłam się jak to bywa na imprezie. No i jakoś się zaczęło. Jesteśmy razem do tej pory już 2 latka i 5 dni hahaha
[ Dodano: 05-07-2008, 11:33 ]
a no i pózniej jeszcze okazało się, że jego siostra to moja dobra kumpela
Akapity kochana, akapity. Sam widok takiej zbitej cegły może niektórych wystarczająco zniechęcić do czytania. Skoro piszemy, by inni nas czytali, zróbmy z tego przyjemność dla nich, nie drogę przez mękę.
W szkole, w pubie, na dyskotece, na domówce, na chodniku, w kawiarni, w supermarkecie.
A ja poznałem moją Miłość też przez neta, w dodatku w 'serwisie randkowym' (ble )
Mimo że uważałem to za głupote, to nic nie robiąc, wątpię czy kogoś bym znalazł, więc trzeba było "coś" robić ;] A że z natury leń ze mnie, to net wydawał sie wygodny
Od czasu do czasu gadaliśmy na gg, chcieliśmy sie spotkać, ale nic z tego nie wychodziło.. w końcu jakoś sie udało (wzięła ode mnie sama nr telefonu, dzień później bylismy już umówieni hehe), i po 3 h rozmowy w knajpie, zadzwoniłem że nie przychodze do pracy (na nocną zmiane, w sumie i tak już byłem spóźniony) Potem spacerowaliśmy nad Wisłą (w Krk), odwiedziliśmy pare knajpek itd...
Koniec końców, nasza pierwsza "randka" trwała prawie dokładnie 12 h i zakończyła sie na ławce w parku
Ahh, wspomnienia
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1244 Skąd: z raju...
Wysłany: 20-07-2008, 07:19
jak romantycznie
ja z jednym tez spotkalam sie przez neta,ale byl nieciekawie,nudno.Widocznie to nie osoba dla mnie.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum