Czy jednak naprawdę uważacie tych ludzi za chorych? NIegodnych podania ręki, gorszych?
to nie są zwyczajni ludzie i to jest włascie tą chorobą i nienormalnością, mozna by powiedzieć ze też wcale nie są inny, bo tak jak hetero, zdażają się u nich kradzieze, gwałty itp. napewno nie są gorsi, taka ludzka natura, co odmienne uważają za gorsze i nie pasujące do nich, ale to tylko obrona przed zmianami i walka o przetrwanie gatunku
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
Pomijam Wasz teorie, że homoseksualizm, to choroba - ok.
Czy jednak naprawdę uważacie tych ludzi za chorych? NIegodnych podania ręki, gorszych?
Zresztą nieważne.
No i po huj tak piszesz? Uważam Cię za super inteligentną babke, a Ty takie szopki odstawiasz. No dajcie spokój, oni nie są gorsi ani lepsi, oni nie są głupsi ani mądrzejsi oni są po prostu nie-normalni.
in their name we die
choroba psychiczna to tworzenie sobie własnego swiata we własnej głowie i zamykanie go od innych ludzi, oczywiscie chory nie robi tego specjalnie, nie ma nad tym kontroli
i gdzie w tym homoseksualizm, to jest poprostu anormalne, a nie choroba psychiczna
And he stood tall
Odstępstwo od normy, nie jest jeszcze czymś nienaturalnym.
Odstępstw od normy nie jest niczym nienormalnym i nienaturalnym, zwłaszcza, że norme wyznacza większośc społeczeństwa, a jak kiedyś ktoś mądry powiedział "większośc ludzi to idioci" tak więc jeśli jesteśmy inni od reszty to jeszcze nie ma powodu do obaw, ale jeśli już swoim zachowaniem łamiemy nakazy które narzuciła na nas natura tworząc nas to możemy mówić o czymś nienaturalnym, o czymś nienormalnym.
Jakoś nudno by mi było, gdybym miała myśłec i robić to co wszyscy.
własnie dlatego jestem bi, własnie dlatego cierpię na borderline, własnie dlatego jestem aż tak skrajny, czasem gruboskurny, czasem wrażliwy, wiem ze nie wytrzymam tak długo, o nie
And he stood tall
A mi się wydaje, że nie masz powodu nie wtrzymać. Wręcz przeciwnie. Skoro taki jesteś, taki bądź. KOniec. Jak ja bym się miała każdym swoim odstepstwem przejmować, to dawno bym połknęła tabletki.
in their name we die
bendis, nie wiesz czego ja doswiadczam, nieba i piekła zarazem, dostrzegam nieskończone piekno wszechswiata i jednocześnie jestem na spotkaniu z diabłem, chodziłem do psychologa, ale przestałem bo prawie go uszkodziłem...
And he stood tall
Ja nie twierdzę, że Cię rozumiem, bo nie jestem i nie byłam w Twojej sytuacji. Wiem jednak, że nie można się wstydzić tego, kim się jest. Jeśli tak czujesz, tak masz, to warto z tego być dumnym. Ale ja mało wiem o życiu, więc moge się mylić.
in their name we die
... natura, nie przewidywała, ze znajdą sie przypadki niezdolne do prowadzenia naturalnego życia typu samiec-samica, - dlatego moge smiało powiedziec, ze jestes odchyłem od normy, ze tak powiem, bez obrazy- zwyrodnialcem systemu, mając tu na mysli ze zyjesz samiec-samiec, my jako ludzie, tolerujemy to bo jestesmy " ludzmi" ale powinnismy wiedziec, ze to jest choroba i zwyrodnienie.
Nie mogłam znaleźć linku ale czytałam gdzieś artykuł o tym, że zdarzały się w naturze przypadki aktów seksualnych dwóch osobników tej samej płci. Pamiętam że było to: pingwin-pingwin i dwa tygrysy. Mimo wszystko faktem jest, że utrzymanie ciągłości gatunku ludzkiego (i nie tylko ludzkiego) należy do "samicy" i "samca". I skoro ktoś próbuje to przełamać tzn, że w pewnym sensie odbiega od pewnych przyjętych norm naturalnych i etycznych.
Obecnie świat kręci się tylko wokół homoseksualistów: narzucają modę, styl ale nie tylko. Urządzają manifestacje, uzyskują nowe prawa i przywileje, wszędzie o nich głośno. Tylko niech się nie zdziwią jeśli kiedyś rzeczywiście zostaną rozpoznani na ulicy przez jakiegoś homofoba....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum