Żeby pannę domknąć w łóżku wystarczy 7h - i to nie trzeba być bóg wie kim.
Prawie jak pan D.
Iwan napisał/a:
i potem pan D przechodzi juz do czynu podobno niekiedy zajmuje mu pelna znajomosc ok 6 godzin
Prawie robi wielką różnicę.
7 godzin? Niektórzy moi znajomi nie są aż tak cierpliwi. Mój przyjaciel, 3 zupełnie obce mu dziewczyny zbałamucił w jeden wieczór - ja jestem od niego lepszy Scurce - leżysz i kwiczysz.
7 godzin? Niektórzy moi znajomi nie są aż tak cierpliwi. Mój przyjaciel, 3 zupełnie obce mu dziewczyny zbałamucił w jeden wieczór - ja jestem od niego lepszy Scurce - leżysz i kwiczysz.
Czasem wystarcza godzina, czasem 15 minut - nie ma na to reguły, zależy na kogo się trafi.
Znam ludzi którzy chodzą na imprezy tylko po to by wypatrywać kobiety które pokazują wszem i wobec że są chętne.
Miałem wrażenie że jesteś na tyle doskonały że nie musisz się dowartościowywać. Przypomina mi to typowe mierzenie sie na kutasy. Wybacz ale nie stanę z Tobą w szranki, bo i poco? Twoja porażka szczęścia mi nie przyniesie - żyj w pokoju.
Miałem wrażenie że jesteś na tyle doskonały że nie musisz się dowartościowywać. Przypomina mi to typowe mierzenie sie na kutasy. Wybacz ale nie stanę z Tobą w szranki, bo i poco? Twoja porażka szczęścia mi nie przyniesie - żyj w pokoju.
Welcome mister 25 cm Welcome. Emotoikonki forever - nie gryzą
Możesz już wyluzowac pośladki Być może wówczas ograniesz moje dość specyficzne poczucie humoru.
Możesz już wyluzowac pośladki Być może wówczas ograniesz moje dość specyficzne poczucie humoru.
Ja jak najbardziej ogarniam. Na pewno mi nie zawadzasz, przydajesz się - czasem powiesz coś mądrego, czasem humor poprawisz. Trzeba jednak wsiąść poprawkę na Twoje specyficzne poczucie humoru - które zresztą nie zawsze musi mi odpowiadać, kwestia gustu i nastawienia; tak wiem Twój humor jest najlepszy bo jest Twój. Emotikonki? Wolałem czasu IRCa kiedy takich rzeczy nie było. No Offence.
Ja jak najbardziej ogarniam. Na pewno mi nie zawadzasz, przydajesz się - czasem powiesz coś mądrego, czasem humor poprawisz. Trzeba jednak wsiąść poprawkę na Twoje specyficzne poczucie humoru - które zresztą nie zawsze musi mi odpowiadać, kwestia gustu i nastawienia; tak wiem Twój humor jest najlepszy bo jest Twój. Emotikonki? Wolałem czasu IRCa kiedy takich rzeczy nie było. No Offence.
Czasem w moim przypadku oznacza zawszę, to tak w gwoli ścisłości. W tym temacie skończmy OT, bo Iwan przehandluje mnie za Lwów, a dośc już tych nietrafionych interesów Polski.
_________________ Będę grzeczny
Ostatnio zmieniony przez WaveCeptor 17-10-2007, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum