~~Peja- tak się bawi SLU
~~Peja- kłopotliwy zero piąty
Oba kawałki z najnowszej płyty Szacunek Ludzi ulicy. Ogólnie to lubie sluchac peji, molesty, fenomena, a nie ciepie meza jest to dla mnie koles pseudo
ja żyje hip hopem. peja, k44, pfk, pokahontaz, 52dębiec, fenomen, molesta... itd:D
Zasyłam wyrazy współczucia. Dobra tam, jestem nietolerancyjna na upodobania muzyczne i nie cierpię hip hopu. O!
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Dobra tam, jestem nietolerancyjna na upodobania muzyczne i nie cierpię hip hopu.
i tak Cie kocham ;p
Ja Ciebie też. Mimo wszystko o.O
Wyjdziesz za mnie?
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
Domyślam się.
P.s. Ja lubię dzieci, jak są spokojne i nie wrzeszczą. A to rzadko się zdarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum