http://www.cyfrografia.pl/nikon_d60.html , jak dla mnie wystarczająca, ponieważ dopiero zaczynam zabawe z fotografowaniem.
jaaaaaa
też taka chce
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Zdjęcie z błyskawicą byłoby ciekawe, gdyby stać w polu, gdzie nie ma zbędnych elementów. Ale czy po takiej sesji można wyjść z tego żywym? ;p
zajebiaszczo
albo mieć jakiś domek że widzisz pole albo łąke jakas
ale tak to nie wiem czy byś cało wyszła
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
W zdjęciu nie ma nic szczególnego - i zwykłym aparatem można takie zrobić.
Może i jakością nie powala, bo jak pisałem dopiero się uczę robić zdjęcia lustrem.
Jednak nie mogę się zgodzić, że zdążysz uchwycić małpką błyskawice (sam probowalem jak jeszcze nie mialem lustrzanki)
[ Dodano: 15-08-2008, 20:48 ]
harlequin napisał/a:
Mógłbyś zmniejszyć, woooolno się ładują, że aż się nie chce.
Ok, zaraz zmniejsze.
[ Dodano: 15-08-2008, 21:00 ]
Zrobione, link w poscie powyzej.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum