Didek, 3M tak powiedział bo on gwałci forumowiczów na fotce i masturbuje sie przy ich zdjeciach
Didek [Usunięty]
Wysłany: 06-04-2007, 20:14
Ale jego potencjalna ofiara nie musi wiedzieć o jego zboczeniu. Sam czytam więcej postów na tym forum niż przeciętna polska nastolatka, a pierwszy raz słyszę o czymś takim.
I już święta będą smutne w niektórych domach, bo zanotowano jedna próbę samobójczą użytkowniczki, która dostała ostrzeżenie w tym temacie.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 23-03-2008, 20:43, w całości zmieniany 2 razy
kamasutra, przy twoich fotkach sie nie będę masturbował. cieszysz sie?
Yes yes yes
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
hehe do wujka ?>
hehe też super:P
no kurde staro:P?
a mi wszyscy mówia ze ja mam 16 lat
moze zdjęcia takie wyszły?
są troche przerobione
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-04-2007, 15:02
nie mam i jakos nie czuje potrzeby zakladania tam konta.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 07-04-2007, 15:09
Wooof napisał/a:
nie mam i jakos nie czuje potrzeby zakladania tam konta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum