Hm, to zależy od nastroju. Bardzo często siedzę w domu i mi się nudzi. wtedy robię sobie popcorn i włączam jakiś dobry filmik. Ale też dość często wybieram się do kina, ale to dlatego chyba, żeby się odchamić ;]
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
można bekać (no coooo, po coli xD), komentować i śmiać się głośno .. i nikt nie zwróci na to uwagi xDDDDD
Ja tak robie bez względu na to czy jestem w domu czy w kinie. Taka to niewychowana świnia ze mnie. *joke*
A co do tematu...
Wolę chodzić do kina ze znajomymi, obżerać się popcornem i patrzeć na innych ludzi.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Albert Fish
Wysłany: 13-07-2006, 09:49
zależy od filmu. Jeśli to jest film z wieloma efektami specjalnymi (np. X-Men III) to lepiej iść do kina. Ale jak mam obejrzeć jakąś komedie (np. Straszny Film 4) to wole w domu.
Oglądanie w domu ma tylko jeden punkt przewagi nad kinem - nie ma widowni. Jakbym mogła oglądać fgilmy w kinie sama, tudzież z towarzystwem znanym mi i chcianym, nic wiecej nie byłoby mi potrzebne.
in their name we die
W domQ =) przeważnie na kompie, albo TV.. na ogół lubie oglądać po ciemku i sama =P {chyba, że oglądam całą rodzinką}, przy czym się rozumie słodycze i te pe =P
_________________ "bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum