Według mnie on jest SUPER. Uwiellbiam jego kawałki, a najbardziej Candy Shop, How we do itd. Zalety:PIĘKNY, UROCZY, ŚWIETNIE ŚPIEWA. Wady:NIE MA (chyba). Możecie się rozpisac na jego tamat ( co Wam się w nim podoba a co nie) :grin:
Piosenki mi sie podobają (przynajmniej większość) tylko te teledyski są naprawde okropne...Zwłaszcza ten, w którym przez 3/4 pisoenki widać tłusty tyłek z cellulitem. Dobrze,że go tak często w tv nie pokazuja bo to już przesada. Ale piosenki ma naprawde fajne 8)
A ja słyszałam tylko fragmenty dwóch jego piosenek (w sumie to nasłuchałam się z minutkę ) i jakoś niekoniecznie mi się podobało... Teraz wszystkie piosenki są takie same
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wszystkie rulz
Tylko mnie dobijają clipy do tego.
Z Candy Shop to już w ogóle - ta Olivia wygląda jak prawdziwa kur*a.
Sorki za wyraz, ale rzeczy nazywa się po imieniu.
No oglnie to kawalki dobre robi .. podobaja mi sie .. ;]
Ale troche przesadzaja w tych teledyskach z roznymi "blyskotkami" .. poobwieszaja sie zlotme, troche przesadzone moim zdaniem, no ale jego muza jest dobra
Didek [Usunięty]
Wysłany: 23-05-2005, 14:50
O czym to spiewa ? Patrzac po teledyskach to chyba o poderwanej lasce, nowym aucie i jaraniu skuna. Czyli nie dla mnie.
No oglnie to kawalki dobre robi .. podobaja mi sie .. ;]
Ale troche przesadzaja w tych teledyskach z roznymi "blyskotkami" .. poobwieszaja sie zlotme, troche przesadzone moim zdaniem, no ale jego muza jest dobra
Nie tylko on takie błyskotki nosi.
Ale jak byś miał tyle kasy to też nosiłbyś takie cacka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum