ale jak zaczynam się uczyc to odrazu czuje sie zmęczona..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
ja mam duże
ale jak zaczynam się uczyc to odrazu czuje sie zmęczona..
no to w cyzm problem? ;>
5 minut z matematyką przed snem i luzik
w tym ze nie lubie tego czytać
ostatnio złapałam się na tmy ze jak czuje się senna i klade się spac to odrazu mi się odechciwa..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Od jakiegoś czasu staram się nie kłaść do łóżka jeśli nie jestem zmęczona (gorzej jeśli są to dni kiedy muszę rano wstać i przydałoby się pospać)...czasem jak się przewracam w łóżku bez rezultatu słucham muzyki (choć to nie zawsze działa jeśli źle dobiorę repertuar)
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Ja ostatnio też nie mam problemów z zasypianiem. Jesli jednak juz mam, idę jeść
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum