Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
co myślicie o swoich wychowawcach ??
Autor Wiadomość
Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 12-04-2006, 12:33   

A nasz dzisiaj powiedział, że jako jedyna trzecia klasa nie pójdziemy na targi szkolne żeby "zapoznać się z ofertami szkół ponadgimnazjalnych), ponieważ na to nie zasługujemy. I nasza klasa poszła sobie sama :P Oprócz jednej kujonki :/ Podobno się trochę w szkole wściekli...

Znak zodiaku: koziorozec

Madziula300 
*

Imię: Madziula
Wysłany: 12-04-2006, 12:42   

Moja wychowawczyni.... dlugo by pisac. Ma kilka przezwisk. Jest tlusta (Pumba) ma ogromne lapska (Pudzian) i strasznie wredna baba ale my sie jej nie dajemy i zawziecie walczymy od samego poczatku. W koncu mamy przewage liczebna:)

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 12-04-2006, 16:41   

A nam dzisiaj nasza wychowawczyni powiedziała że ściągi to wspaniały wynalazek, najwięcej się uczymy piszac je, a do tego musimy wybierac informacje. Zgadzam się z nią w 100%, jak już sama zrobie ściągi to mało kiedy z nich ściągam, bo przeważnie juz to umiem.

Znak zodiaku: strzelec

soniami_ 
poszukiwaczka

Wysłany: 13-04-2006, 17:26   

Stary zboczeniec , ale mimo wszystko ok...Ja go lubię on mnie lubi i żyjemy w zgodzie... :D

"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
  Znak zodiaku: ryby

Mariposta 
**
Niebieskooka Julia

Imię: Patrycja
Wysłany: 18-04-2006, 15:53   

Ja jestem w ostatniej klasie gim. i nie chcę się wypowiadać na temat moich nauczycieli bo to by nie było miłe... :039:

Bosiu 
*
BeatBox'er

Imię: Błażej
Wysłany: 18-04-2006, 16:32   

Moja wychowawczyni jest w 100% ok.
Narazie, ponieważ "uczy" nas Polskiego, a jeszcze nic prawie nas nie nauczyła przez 2 kl. gim. :/ Nam to pasuje bo wolne lekcje ale to się odbije w przyszłości...

Znak zodiaku: rak

SvenDarko 

Wysłany: 18-04-2006, 17:34   

Heh, moja wychowawczyni, nauczycielka Angielskiego i Niemieckiego w jednym. Czyż nie można mieć czegoś lepszego jak 10 lekcji z wychowawczynią w tygodniu ;) ?

Znak zodiaku: waga

Non Omnis 
Non Omnis Moriar

Wysłany: 19-04-2006, 08:57   

Paszczak napisał/a:
Czyż nie można mieć czegoś lepszego jak 10 lekcji z wychowawczynią w tygodniu ;)

Gdybym ja ze swoją tyle miała, to bym sie chyba załamała. Nie mogę z nią wytrzymać 5 godzin w tygodniu + kółko recytatorskie. Ta baba to jest masakara - fałszywa, nie szanuje ucznówi na których się uweźnie (krzyczy na nich, obraża, ubliża im). Nie toleruję jej, choć czasami można pogadać z nią na luzie. Jest kilka spraw, o których nie mozna zapommnieć. Cieszę się, że za dwa miesiące pożegnam się z nią i "aloha!".

Znak zodiaku: rak

brawurka 

Imię: Ula
Wysłany: 20-04-2006, 21:50   

Moja wychowawczyni...hmm...jak by to ujać..po prostu temat rzeka!! Mozna by o niej nawijac całymi godzinami i jeszcze byłoby mało!! Oczywiście sme negatywne rzeczy!! Ona jeste okropna!! Nie interesuje sie swoja klasą i właśnie dlatedo odtatnio ze szkoły wyleciał nasz kolega!!(pozdro dla Alexa;) aaa.. co ja tam bede wam o niej mówić...szkoda mioch nerwów... :/

Znak zodiaku: ryby

radziu 
**

Imię: Radek
Wysłany: 20-04-2006, 22:04   

Moja wychowawczyni uczy moja klase angielskiego. Bardzo sympatyczna kobieta, lekcje prowadzi z tzw. "jajem" ;) . Wszystko da sie z nia zalatwic. Lekcje sa bardzo przyjemne (a to sie rzadko zdarza na innych przedmiotach). Niestety teraz pani Marta poszla na urlop macierzynski :/ .

Zreszta nasza "zastepcza wychowawczyni" tez jest morowa :okulary: .
Ostatnio zmieniony przez radziu 20-04-2006, 22:08, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: waga

alter ego
+++++

Wysłany: 21-04-2006, 13:35   

Paszczak napisał/a:
Heh, moja wychowawczyni, nauczycielka Angielskiego i Niemieckiego w jednym.

To jest jakaś bardzo uzdolniona lingwistycznie nauczycielka, czy uczysz się w małej szkole ,w ktorej brakuje nauczycieli?

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 21-04-2006, 17:46   

lepiej nie mówić *#@!!$!@&$#!

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 21-04-2006, 21:50   

Ostatnio na fizyce kilka osób sobie jadło rożki i gość poszedł po wychowawcę. Wchodzi pan N.:
- Wstać lodożercy! (wstaje parę osób, w tym Ania, która jeszcze tego różka kończy). No Anka, mogłem się spodziewać... I co by było jak bym miał teraz ochotę na loda? Musiałabyś mi dać.

Tekst pana N.

I bądź tu zdrowy człowieku, jak mąz i ojciec dwójki dzieci, nauczyciel historii, łysy i koło 40., mówi takie rzeczy... :558:

secret 

Wysłany: 29-04-2006, 14:53   

Moja wychowawczyni na początku roku wydawało się ok..z czasem pokazała swoje prawdziwe oblicze. Nie dość, że obraża się jak 5 letnie dziecko to jeszcze zarzuca nam, że o co by nas nie poprosiła to my nie chcemy tego zrobić. Nie byłabym zła gdyby faktycznie tak było, ale my wszystko robimy sami, zajmujemy 1 miejsca w konkursach, a ona takie głupoty gada :|
  Znak zodiaku: bliznieta

Kriczer 
Przyjaciel
Chessmasta :]

Wysłany: 29-04-2006, 15:02   

Ja tam mam fajnego, nie czepia się, a nawet jeśli to na drugi dzień mu przechodzi :D Szkoda tylko, że jako nauczyciel nie potrafi zbytnio wiedzy przekazać :/

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu