Wysłany: 25-02-2006, 17:23
oj nie Kaalinkaa- mój (moja) nie jest spoko.
Stara panna, wszystkim narzucająca swoje zdanie, w wieku 35 lat dalej mieszkająca ze swoimi rodzicami....
Cała jej charakterystyka. Mówi do mnie per "kotku". No comment.
Widać po niej, że bardzo brakuje jej faceta, sexu i dzieci. Traktuje nas jak własne, co niestety większość z nas wkurza.
dobry wychowawca to taki co wychowuje choc juz niema takiego obowiazku!!
teraz szkola tylko ma uczyc a jednak sa ludzie co wkladaja niemalo pracy w to zeby z zakute lby napchac troszke wiedzy i wyrobic pewne nawyki.
tacy co daj palic na lekcjach wcale niesa tacy swietni jak moglo by sie wydawac ale to normalne ze dzieci w takiej sytuacji korzystaja z takich przywileji taka juz ich natura.
co ciekawe najlepiej sie wsponina tycj nauczycieli co niekoniecznie pozwalali palic etc ale tych co czegos nauczyli i dzieki ich pracy mamy lzej w zyciu lub dalszej nauce....
zycie jest pelne paradoksow i nawet w szkole ich niebrakuje.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-03-2006, 21:20
antaro napisał/a:
dobry wychowawca to taki co wychowuje choc juz niema takiego obowiazku!!
teraz szkola tylko ma uczyc a jednak sa ludzie co wkladaja niemalo pracy w to zeby z zakute lby napchac troszke wiedzy i wyrobic pewne nawyki.
tacy co daj palic na lekcjach wcale niesa tacy swietni jak moglo by sie wydawac ale to normalne ze dzieci w takiej sytuacji korzystaja z takich przywileji taka juz ich natura.
co ciekawe najlepiej sie wsponina tycj nauczycieli co niekoniecznie pozwalali palic etc ale tych co czegos nauczyli i dzieki ich pracy mamy lzej w zyciu lub dalszej nauce....
zycie jest pelne paradoksow i nawet w szkole ich niebrakuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum