moja wychowawczyni jest SUPER sama usprawiedliwia nieobecności ) lubi chodzić na wycieczki ) ogólnie bardzo pasuje do mojej klasy, bo my to takie leniuszki jesteśmy "co by tu zrobić aby się nienarobić" (to nasze motto) P Wychowawczyni ma podobne podejście
Wysłany: 01-07-2006, 19:29
Co myślę? "niech już zajdzie w ciążę, idzie na urlop macierzyński i nie kompromituje się nadal swoją "wiedzą" ". Myli zwrotki z wersami i o Freudzie pisze Froyd. Chce nas przygotowac do matury...
Krzychu (wychowawca) jest zajebongo !! graliśmy w rozbieranego na wycieczce, on wchodzi, widzi nas troche rozebranych i mówi: tylko nie kręćcie tego na kamerce... a my juz cali zestrachani bo myśleliśmy ze nas opierniczy, a na wycieczce (tej samej) to tak pił że był cały czerwony) i jest w szkole gangsta bo sie wozi czarną alfą romeo 154
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Ostatnio zmieniony przez pavlitto 09-07-2006, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
ja mam dość sympatyczną wychowawczynią, aczkolwiek na ogól zamiast wychowawczej była chemia-ale to da sie wybaczyć:) jest chętna by jeździć z nami na wycieczki,jest jednak osobą nbardzo spokojną i trochę flegmatyczną-powoli i cicho mówi co jest z deka denerwujace. jedynie przyspieszenia dostaje jak jest dzownek na przerwę
ja mam strasznie sztywna wychowawczynie....
naprawde
tak jakby ze sredniowiecza...
poprostu caly czas na akademiach kaze nam klepac wierzszyki i spiewac nudne piosenki...
wszystko tak jak za czasow naszych rodzicow..
ja chetnie zmienilabym wychowawce na mlodszego i bardziej pomyslowego!
_________________ w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami.
Moja wycha jest całkiem fajna. Dziwne, że tyle z nami wytrzymała choć teraz się zastanawia czy wziąść nas jeszcze na 3 klase, bo zaczyna potrzebować coraz więcej tabletek od bólu głowy przez nasze wybyrki
Moja wychowawczyni opier**la mnie i tylko mnie za wszystko:
*za noszenie obrączki
*za farbowanie włosów
*za długie włosy
*za nieodpowiedni ubiór
*za nieobecność w szkole ponieważ byłem u fryzjera;)
*i za wiele wiele innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum