Zawsze myslalem, ze Moja Panienka to utwor Lerka, czy jak mu tam
bo to prawda ale Nowatur też tam coś nagrał
Didek napisał/a:
Bylem nawet chyba na jego koncercie.
na Lerka czy Nowatura ?? i jak był ??
Didek [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2006, 11:22
1) Byc moze. W ogole uwazam, ze tacy wykonawcy sa potrzebni na polskiej scenie muzycznej. Jesli to kogos rajcuje...
2) Nie pamietam. Pamietam tylko, ze spytalem sie jakiejs dziewczyny "Dobry Wieczor. Kto teraz spiewa?".
Tego co tworzy Novator muzyką raczej nazwać nie można. na dodatek to frajer, który w LO był pośmiewiskiem szkoły, powszechnie uważany za ciotę i palanta. A najbardziej denerwująca jest ta jego niby obstawa - banda gnojków łażąca za nim po mieście.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
nowator hmm... kolejny kolo ktory mysli że może miec usper samochody,łańcuchy i wsyztskie panienki, nielubie takich kolesi i jak dla mnie nowator jest zerem
Imię: Marcin
Wysłany: 02-08-2006, 12:39
Pseudo hiphopowiec!! Najlepiej proponuje przesłuchać dissów tedego na nowatora 68 i 69 bardzo interesujące kawałki;]!! Moge zacytować kilka fragmentów jednege z dissów!! e(L)o
_________________ Ludzie oczekuja odemnie wielu zeczy wiekszosci nie otrzymuja nie da sie zprzeczyc ja bede wiezyc bede grzeszyc bede cudze dusze leczyc i kaleczyc jest we mnie tyle samo ukojenia co wkurwienia ja zmieniajac sie nie zmieniam jak wrazenia (L) .... (L) dla wszystkich zagubionych gosci witam was w rzeczywistosci
Ostatnio zmieniony przez (L)MaR(L) 02-08-2006, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin
Wysłany: 02-08-2006, 13:33
A więc cytuje niektóre teksty z kawałka ,,69'':
,,Wyzwiska??Powiedz mi to z bliska!! Poczujesz jak się grubo pizga!! Ja jestem grubas Ty jesteś cienias czeka na Ciebie kutas do zrobienia!! nie mój chodź nie jestem homofobem jest chuj do zrobienia geju masz robe!! Bijj stronga, ssij obciągaj!! cała polska to będzie oglądać!!Sam wydałeś sobie wyrok zdziro!! Jak by nie było się narobiło!! Jesteś dla mnie malcem robionym palcem, pytą odkrytą na obciągarce chcesz kurwo rapu?? Zapraszam wpadaj nowatur kurwaaaa co za żenada!! ........... Słuchaj nie wiem kto Cię kurwa rucha nie wpierdalaj z tym badziewiem tutaj!! Mam ludzi swich ich jestem pewien!! ktoś ci wjebie już dzwonił do Ciebie!! Taki jest los pseudo hihopowca zadarłeś ze mną teraz się obsrasz!! Napewno nie chcesz mnie spotkać serjo możesz tylko wpierdol dostać.......twoje 5 minut właśnie mija skurwysynu po co było się wychylać>>>>>>>>>>> i tak dalej musicie sami przesłuchać!! sorry za błędy i to że mogłem pare wyrazów przekręcić ale pisałem z pamięci!!
_________________ Ludzie oczekuja odemnie wielu zeczy wiekszosci nie otrzymuja nie da sie zprzeczyc ja bede wiezyc bede grzeszyc bede cudze dusze leczyc i kaleczyc jest we mnie tyle samo ukojenia co wkurwienia ja zmieniajac sie nie zmieniam jak wrazenia (L) .... (L) dla wszystkich zagubionych gosci witam was w rzeczywistosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum