Pytanie w temacie, a mianowicie co ile dni się golisz?
w końcu panie były już pytane o okres
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
ale skoro kobiety się wypowiedzialy to jest przeznaczony dla wszystkich
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-03-2008, 11:37
co 2-3 dni
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Hmmm ja się gole jak mam, dla kogo czyli jak jestem w związku tak około 2 razy w tygodniu no i oczywiście jak się zalecam do jakiejś dziewczyny a tak to nawet po 2 miesiące się nie gole. Co do nóg to nigdy a pod pachami tylko w lato tak, co 3-4 tygodnie, bo głupio wygląda jak się pod pachami ma włosy dłuższe niż na głowie
_________________ Jesteście tylko tym, czym jesteście. A ja jestem ponad to wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum