Jak chłopaka nie znam to załatwiam sobie nr tel i pisze. Nie ma sensu łaskawie czekać aż mnie zauważy-))
A jak go znam to hmn...staram się flirtować itd
Jeśli mi się podoba tylko z wyglądu, z widzenia, to próbuję z nim zagadać i go poznać, jeśli mi się spodoba też z charakteru i ja jemu też się spodobam to zaczyna się flirt
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1444 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 26-07-2007, 20:49
taka.jedna.Olka napisał/a:
a trzeba coś robić?
A kto napisał że trzeba? Jeśli jesteś pięknością i tylko przejdziesz to się każdy na Ciebie rzuca to nie robisz nic przecież .
W końcu "wszyscy chcą kochać" .
A kto napisał że trzeba? Jeśli jesteś pięknością i tylko przejdziesz to się każdy na Ciebie rzuca to nie robisz nic przecież .
W końcu "wszyscy chcą kochać" .
wszyscy kłamią czasem w tych sprawach mało ważnych i w tych naprawdę ważnych
nieprawda nie wszyscy znam chlopaka ktory nie klamie nigdy a przynajmiej nie mi
on mi sie podoba ale to chyba nie jest dobry pomysl zeby z nim chodzic bo szkoda zniszczyc przyjazn ktora jest miedzy nami. nigdy z nim nawet nie gadalam na ten temat:(
kiedys stalismy sobie razem i gadalismy podszed jakis dzieciak i powiedzial cos takiego ze jestesmy para, jakis tydzien pozniej moja siostra zapytala sie czemu ja z nim jeszcze nie chodze?? nie wiem co mem zrobic
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
hmm... to zalezy czy b mi sie spodoba..jesli od razu robi na mnie piorunujace wrazenie to usmiech,oczko,itd no i zagaduje.. albo celowo na niego wpadam
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 29-11-2007, 20:14 Re: Co dziewczyny robicie, gdy spodoba się Wam jakiś chłopak
powerbass napisał/a:
Jakie znaki wysyłacie, jeśli on traktuje Ciebie jako koleżankę do której tylko mówi cześć? Może uśmiechem, spojrzeniem próbujecie dać jemu do zrozumienia, że się on Wam podoba?
1. Nigdy nie zaczynam flirtować pierwsza. Jeżeli już to uśmiecham się, znajduję neutralne tematy do rozmów. Jeśli podchwyci, zainteresuje się moją osobą - to OK. Jeśli nie - nie będę się podlizywać chłopakowi... Chłopak ma adorować dziewczynę, nie na odwrót.
Cytat:
Co dziewczyny robicie, gdy spodoba się Wam jakiś chłopak
Jeśli on mi się podoba, i ja jemu też - nic nie robię : ) Udaję obojętną. Niech kombinuje x)
W przeciwnym wypadku pkt. 1 ; )
Imię: Anna
Wysłany: 30-11-2007, 14:14
Zanim wyznaliśmy sobie uczucia z moim chłopakiem, długo się zastanawiałam jak mu dać do zrozumienia, jaki stał się dla mnie ważny. Niestety bałam się, że może nie potraktować mnie poważnie ze względu na różnicę wieku, więc nic nie działałam.
Chciałam wykorzystać swój niebywały urok osobisty przy planowanym spotkaniu, ale zanim to się stało... On mi powiedział, kim dla niego jestem i już nie musiałam kombinować ^^
pierwszy raz od ohohoho -> określenie odpowiadające bardzo długiemu okresowi, ktoś mi się spodobał. czysto wizualnie, bo w ogóle go nie znam, więc nic więcej nie mogę o nim powiedzieć.
co robię?
patrzę na jego odbicie w szybie pociągu. dobre 2 godziny. potem wysiadam i idę grzecznie do domku.
czyli tak na prawdę nic nie robię.
bo co z tego, ze przystojny?
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ostatnio zmieniony przez caessa 30-11-2007, 15:13, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum