Jezeli chodzi o mnie to tak, jak byłem mały to chcialem byc astronautą i do tej pory moim zdaniem to jeden z najfajniejszych zawodów na swiecie
Wraz z dorastaniem poznalem serial "Ally McBeal" i od tego momentu chcialem zostac prawnikiem, wiedzialem ze astronautą nigdy nie zostane.
Potem pojawila sie pasja zwiazana z filmami tak wiec studia rezyserii i praca w tym zawodzie jest dla mnie marzeniem. To jezeli chodzi o prace, poza tym jakis domek, kobieta ( bardzo wazne jest to dla mnie), ale niekoniecznie zona, kwestia dzieci jest wciaz dla mnie zagadka i pozostaje jeszcze kwestia hobby, ktore jest dla mnie bardzo wazne, ciagle chce grac koncerty, nagrywac płyty i spotykac sie z ludzmi.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Hmm..nie lubie i nie powinnam wybiegac tak daleko w przyszlosc..bo wiecie z jakiego zalozenia wychodze..ale chciala bym isc w swoim kierunku..cos z wojskowoscia.Chcial abym zaajsc dosc wysoko jesli chodzi o stopien..hmm...ewentualnie mogla bym pracowac w grupiach antyterrorystycznych
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
festiwal country we mrągowie (czy jak sie ta miejscowośc nazywała)
Jak na takie marzenia wykazujesz spora ignoracje.
Nie mam planow zawodowych, satysfakcje przynosi mi ogolne zarabianie pieniedzy.
Stwierdzam, ze nie tyle jest dla mnie praca jaka wykonuje, a ludzie z jakimi pracuje.
Co chce robic w zyciu?
Bardziej kozystac z niego poza zyciem zawodowym.
Nie zaszufladkować się w jednym zawodzie i miejscu wykonać swoje własne mieszkanie, porobić trochę rzeczy ładnych i pożytecznych, pozwiedzać świat. Studiować filozofię, sztukę, dietetykę albo wszystkiego po trochu. No i wnieść coś do świata.
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 16-07-2008, 20:30
pracowac za granica
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 19-07-2008, 18:42
wszystko mozliwe...
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum