A czy ja napsiałam że koelżanki w moim wieku są ;>?
kreska napisał/a:
Ludzie maja rozne priorytety.
tak moja koleżanka ma zaje*****
żeby chlopak jej nie zostawił zaszła w ciąże gratuluje jej tyyko tego ze koles jest ćpunem,leci na jej kase i ja i tak zostawi
Pozazdrościć mądrości.
Nie rozumiem jak człowiek umyślnie zachodzi w ciąże przed maturą.
Rozumiem być w moim wieku miec chlopaka który chce miec ze mną to dziecko, i wiedzieć co potem.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
dziekuję,tylko ze taka jest prawda.
Straszna ale prawda.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
żeby chlopak jej nie zostawił zaszła w ciąże gratuluje
Widzisz, ale jednak to byl jej wybór.
I wtapie, zeby chciala aby jej zycie i jej wybory byly oceniane przez innych.
Może zrobila zle, ale to jej wybor.
Zreszta, nie zawsze jest tak jak wyglada z zewnatrz.
Chcialabys aby inni ludzie oceniali Twoje wybory? Szkoły, chłopaka itp.?
Widzisz, ale jednak to byl jej wybór.
I wtapie, zeby chciala aby jej zycie i jej wybory byly oceniane przez innych.
Może zrobila zle, ale to jej wybor.
Zreszta, nie zawsze jest tak jak wyglada z zewnatrz.
Może i masz racje.
Jej wybór w końcu nie moje życie ja tylko wyrazilam swoej zdanie na ten temat.
Cytat:
Chcialabys aby inni ludzie oceniali Twoje wybory? Szkoły, chłopaka itp.?
A wierzysz w to ze cię ludzie nie oceniają?
Mnie już ocenili .
I Ciebie pewnei też i nawet o tym nie wiesz, bo kto ci powie to w twarz?
Wczoraj kochałam się z chłopakiem. Parę razy włożył mi bez gumki, później jednak z.
Boli mnie dzisiaj brzuch. Modlę się żeby dostać jakoś na dniach okres, bo akurat mi wypada.
Myślicie, że to może być ciąża ? !
Wysłany: 23-11-2008, 16:35
buch napisał/a:
Boli mnie dzisiaj brzuch. Modlę się żeby dostać jakoś na dniach okres, bo akurat mi wypada.
Za wcześnie, żeby cokolwiek stwierdzać. Boli Cię pewnie ze zdenerwowania.
Kup za tydzień - dwa test, żeby się upewnić. I nie rób już więcej takich głupot.
buch napisał/a:
Parę razy włożył mi bez gumki, później jednak z.
Nie rozumiem, dlaczego na to pozwoliłaś. Nie masz nic do gadania?
Nie rozumiem, dlaczego na to pozwoliłaś. Nie masz nic do gadania?
Rozum mi odebrało !
Jestem na siebie wściekła.
jakkolwiek napisał/a:
Kup test ciążowy zamiast panikować.
Mam zamiar to zrobić, proszę zmówcie za mnie różaniec, aby to wynik negatywny był !
Nie wybaczyłabym sobie, gdyby mój pierwszy raz zakończył się ciążą ! ; o
Jeżeli Bóg mnie kocha i sprawi, że nie stanę się posiadaczką dziecka, nigdy więcej nie będę uprawiała seksu. Masakryczny stres. Wy się nie obawiacie?!
Btw. Podczas stosunku miałam bardzo obfite krwawienie, wiem, że związana jest z tym błona dziewicza. Ale teraz, kiedy minęły już dwa dni i drugi raz krwawiłam. Wczoraj pod wieczór i dzisiaj jakoś z godzinę temu. : |
Wysłany: 24-11-2008, 20:09
buch napisał/a:
Jeżeli Bóg mnie kocha i sprawi, że nie stanę się posiadaczką dziecka, nigdy więcej nie będę uprawiała seksu. Masakryczny stres. Wy się nie obawiacie?!
Nie wiedziałam, że to Bóg doprowadza do zapłodnienia
Mam tabletki, i po stresie.
Chyba, że zapomnę wziąć, co już dwa razy mi się zdarzyło, ale wszystko zakończyło się happy endem.
Jeśli krwawienie nie minie, idź do lekarza. Możliwe, że facet był mało ostrożny - nieprzystosowana pochwa reaguje na różne sposoby, kiedy coś obcego próbuje się do niej wepchnąć. Sama miałam tego typu problemy, ale mogę Ci powiedzieć, że z czasem wszystko się do siebie dopasowuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum