Imię: Aneta
Wysłany: 24-09-2007, 13:30
Motyle3ek napisał/a:
ja ma starszną cere jakie wągry co z tym robić ??
Są specjalne żele do wągrów.. i przede wszystkim ich nie wyduszaj, bo się roznoszą. Na wągry na policzkach, przy nosie są takie specjalne plastry czy coś.. ale nie wiem, gdzie to można kupić.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Ja mam cere okropnie przetłuszczającą sie, tradzik już niezbyt duży, byłem na kilku wizytach oczyszczających u dermatologa i stosuje regularnie maść skinoren i z grudkami i zaskórnikami nie mam już problemów, natomiast produkcja tłuszczyku dalej obfita
Może faktycznie warto spróbować, nie lubię się specjalnie smarować na dzień ale może będzie to mniej nieprzyjemne niż widok świecącej się skóry, nawet chyba mam jakiś krem matujący w domu. Problemu to raczej nie rozwiązuje ale zawsze jakaś pomoc doraźna jest... dzięks
Imię: Anna
Wysłany: 17-08-2008, 20:58
Mam tragiczną cerę i póki co nic na to nie udało mi się poradzić. No ale cóż, będzie lepiej.
Przyznam też, że właściwie nie chce mi się na to wydawać zbyt dużo kasy, wolę sobie kupić coś ciekawego/ładnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum