Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-03-2008, 20:15
Rude kojarzą mi się z wiewiórkami. Poza tym często mają piegi. Nie lubię piegów.
Co sądzicie o stereotypie głupiej blondynki? Sprawdza się to w waszych obserwacjach?
Sprawdza się. Przedział <14 lat, 30 lat>. Rude są piękne, nie zawsze mają piegi, choć trochę piegów nie zaszkodzi. Poza tym, rude osoby mają jasną karnację.
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
fobia napisał/a:
Co sądzicie o stereotypie głupiej blondynki? Sprawdza się to w waszych obserwacjach?
Niestety w większości wypadków się sprawdza chodź nie zawsze, wyjątki potwierdzają tylko regułę.
no tak,chociaż mam chyba blond kumpel i są spoko.
fobia napisał/a:
Co sądzicie o kobietach z niekonwencjonalnymi kolorami np. czerwone, zielone, niebieskie?
hmm.. niezbyt mi się to widzi, ale skoro im pasuje to ok.
Kiedyś chciałam być blondynką teraz nie,
rude mi się nie podobają
Wole swoje ciemne najfajniejsze
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Niespecjalnie się sprawdza....uważam, że to dość krzywdzący stereotyp....spotykam mniej więcej tyle samo głupich blondynek co głupich kobiet o innym kolorze włosów.
fobia napisał/a:
Co sądzicie o kobietach z niekonwencjonalnymi kolorami np. czerwone, zielone, niebieskie?
Hmm wszystko jest ok o ile komuś to pasuje...niektóre osoby wyglądają ciekawie z mocnym odcieniem czerwieni...co do osób z zielonymi włosami to nie zdarzyło mi się widzieć...a niebieskie owszem zauważam czasem (o dziwo nie u osób młodych a już starszych)...jeszcze nie widziałam w tym przypadku osoby wyglądającej dobrze z niebieskimi włosami.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
jakkolwiek, nie! Zabraniam! Ty masz być czarna. Jesteś nałożnicą samego Szatana, a Szatan lubi tylko czerń.
W życiu. Jestem słowianką jasonowłosą i zielono-szaro-niebieskooką. Tylko się farbuję na trochę ciemniejszy, ale czarny nigdy. Nie pasuje mi. Teraz mam taki rudy brąz. A będę jak Nicole Kidman w Moulin Rouge.
Moja psiapsiółeczka ma rushowę włosy i wygląda lepiej niż kóL, czyt. zajebiście!
Wolę brunetki. Są ponętniejsze. To taki stereotyp, który zgadza się w większości przypadków.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum