Mam osobiście złe doświadczenia z inteligencją i ''błyskotliwością'' blondynek.A jak solidarnośc to solidarność... Przyłączam sie do nacji brunetek...We're rulez..brunetki!!!
UWAGA,UWAGA:Brązwłose ostatnio zanotowały comeback, ich popularnośc względem blondi znacznie wzrosła!Spowodowane to jest różnymi czynnikami wewnętrznymi jak i również zewn.HA!
_________________ Kto się wcześnie z łóża zbiera,ten wcześnie umiera!
No zgadzam sie. Szaleje za brunetkami :grin: . Jeżeli jeszcze jest mądra to według mnie jest boginią . A wy blondynki nie martwcie się są gusta i guściki zawsze znajdzie się ten jedyny. BRUNETKI RULEZ!!!!
Imię: P jak Poison
Wysłany: 13-02-2005, 20:26
przecież kolor włosów nie ma nic do inteligencji dziewczyny
Kawały o blondynkach.. wymyśliłyb zazdrosne dziewczyny..
Dlatego są takie głupie.. (te kawały )
No bo nie wiem jak was.. Ale mnie one nie rozśmieszają..
_________________ Strawberry truskawkowe na bezbarwne dni
Brunetki! Idealizuje Brunetki Uwielbiam Brunetki! Lubie na nie patrzeć, myśleć o nich... brunetka jest wspaniała...
a Blondynka wcale nie gorsza, jednak wole brunetki - ogólnie wole ciemnowłose dziewczyny
Idę się przefarbować
Jestem blondynką.
Ciemną blondynką Tylko bez głupich skojarzeń proszę
Nie uważam się za głupią.
Głupie blondynki to farbowane blondynki. Oczywiście nie wszystkie, ale większość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum