albo was ktoś w dzieciństwie skrzywdził że sie przejmujecie tego typu gazetami.
To prawda. Przywiązywano mnie do krzesła i głośno odczytywano wszystko na temat Backstreet Boys i Just 5. Dlatego teraz mszcze się na czytelnikach i wydawcach ,,Bravo''.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Gazety tego typu są dla nie głupie! Piszą w nich np: żeby się nie przejmować swoim wyglądem a zamieszczają w nich zdjęcia chudych, łanych lasek. Takie gaety ogłópiają!!!!!!
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
A ja kiedyś kupowałam 13.
Teraz jestem starsza i mądrzejsza, wieć przerzuciłam się na Bravo Girl
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
hej wiec tak codo popkornu bravo i tej calej reszty pozal sie boże prasy masz swieta racje totalne bagdno nic nie wartych smieci. kilka kolorowych kartek o plotkach i ploteczkach z zycia gwiazd kurcze kogo to interesuje ze pamela anderson ma nowego kochanka albo ze dziewczyna ma problem bo chlopak ja zucil albo przytyla dwa kilogramy. masz siweta racje totalna szmira
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 08-10-2006, 09:24
glupoty te cale pisemka
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 12-10-2006, 16:42
Kiedyś kupowałem, bo był fajny dział z poradami o sexie. Ale teraz już wiem co trzeba więc nie kupuje. Już wiecie skąd moje urazy psychiczne. To wszystko przez Bravo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum