Wysłany: 03-10-2006, 20:07
ja tego jeszcze nie czytam bo to dla mnie zbyt dojrzałe i nie jestem gotowa... może za rok lub dwa, bardzo bym chciała już móc czytać bravo
edit:
Alearan napisał/a:
Czy przez pocałunek można zjśc w ciążę?" xD
gupi jesteś oczywiście że można; bo jeśli np chłopak sam sobie zrobi loda, plemniki dostaną się do jego ust, poprzez pocałunek do ust dziewczyny, potem do jej żołądka a stamtąd już bardzo łatwo znajdą drogę do komórki jajowej i ciąża gotowa
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Ostatnio zmieniony przez **MJ** 03-10-2006, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Mi w bravo podobają się tylko plotki o gwiazdach, pomińmy te o b27 i th, bo ile można o jednym. A porady wprost ubóstwiam. Mam niezłą zlewkę z ich czytania Te problemy są świetne, niektóre tak absurdalne, że szok Ale kupować, nie kupuję. Chyba, że z płytą jakąś jest, to czasem kupię.
_________________ Przyjaźń to jedyny cement, który może utrzymać świat w jedności
Ostatnio zmieniony przez Julia 03-10-2006, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
poprzez pocałunek do ust dziewczyny, potem do jej żołądka a stamtąd już bardzo łatwo znajdą drogę do komórki jajowej i ciąża gotowa
można tak ale weźmy pod uwagę ze potem ta dziewczyna sama zadowalała sie językiem i plemniki mają już krótką droge którą mogą pokonać tramwajem lini nr 34 ew. czerwonym autobusem
Wysłany: 03-10-2006, 21:06
niestety i tak się może zdarzyć, dlatego dziewczyny i chłopaki samo-zaspokajając się oralnie używajcie prezerwatyw to zmniejszy (choć nie wyeliminuje) eyzyko ciąży
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
a najlepiej zaspokajacie sie analno-oralnie gdyż jak podają redaktorzy Bravo przez drugą dziurke nie można zajśc bo tamtędy zawsze dojdzie sie najwyżej do ślepej kiszki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum