aaa i jeszcze lubie czytac takie angielskie czasopismo...hmm...a wlasciwie to jest chyba katalog mody albo cos w tym stylu bo pelno tam ubran D&G, kosmetykow Victorii Jackson itd a ja sie tym interesuje
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
cosmo to takie bravo tylko nie dla dzieci z gimnazjum - bardziej pustej gazety chyba nie ma kuzynka tam wyczytała ze jak "chcesz byc cosmo to sie masturbuj" buahahaha i co jeszcze
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
o boshe,nie mam zdania na temat tych gazet,jak ktos chce to niech je kupuje
osobiście wole gazety ,w których jest duzo artykułow a nie takiego pierdolenia jak w tych mlodziezowych,gdzie 3/4 gazety zajmują bzdety,ktorych nikt nie czyta
Wysłany: 24-09-2007, 10:37
Effka napisał/a:
to znaczy?
Cogito jest bardziej pomocą naukową dla licealistów, niż papierem do podtarcia się w toalecie. Przynajmniej było, kiedy jeszcze je czytałam- owszem, były wywiady, reportaże itp- ale zawsze na jakimś poziomie- wyższym niż w Bravo.
Effka napisał/a:
aż na pół h? Dla mnie na na 1 min. Wziąć, podrzeć i wyrzucić.
ja nigdy tego nie zbieralem
ale gdy jechalem do siostry ciotecznej, 2 lata mlodszej ode mnie to ona miala tego na set, tysiace...
z nudow to bralem i czytalem. przy niektorych rzeczach mozna bylo sie posmiac, tak glupie byly...
np. katcik przyjaciol piszcie do nas, inni wam odpisza, bedizecie mieli przyjaciela
boshe, porazka xD
te gazety to tylko taki badziew ktory jest pozadnie wyrobiony przez media i dzieciaki biora to do siebie... xP
najlepszy przyklad, cytat z flmu pod tytulem "Poranek Kojota": "Ale Brylant, ja nie moge sie z toba ozenic... - Czemu nie? -Bo zeby sie ozenic musisz z nim chodzic co najmniej 3 miesiace... tak wyczytalam w Bravo Girl" xD
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
chciałes wiedzie kiedy będizesz miał pierwszy okres? i czy to normalne, że twój penis w czasie wzwodu odchyla się w lewo i czy doda faktycznie zrobila sobie cycki
Moim zdaniem są to pisma o bardzo niskim poziomie. Przekaz informacji i wartości jest poniżej zera przez co jest to ogłupiające i demoralizujące. Z niewiadomych mi powodów pisma te dają młodym osobom które je czytają uczucie dorosłości. Może to przez te wszystkie "poważne" tematy Ostatnio widziałem jakieś bravo (ktoś to kupił bo chciał zabić nudę na wykładie(LOL)). Przerażają mnie te wszystkie zdjęcia facetów. Tacy wszyscy śliczni... Czy to są ideały? Takie laleczki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum