Z jednym się zgadzam, w większości facetom zależy jedynie na seksie. Kiedy dla kobiety seks jest jedynie dopełnieniem w związku, dla faceta tym dopełnieniem są uczucia- smutne.
A kurwa generalizujesz !
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Znak zodiaku:
Didencjusz [Usunięty]
Wysłany: 30-08-2007, 20:52
W większości kobietom zależy jedynie na seksie. Kiedy dla mężczyzny seks jest jedynie dopełnieniem w związku, dla kobiety tym dopełnieniem są uczucia - smutne.
??? ze co...ze to my niby wykorzystujemy facetow,bierzemy co chcemy (chodzi mi o seks) a pozniej ich rzucamy??
dokładnie
lepiej bym tego nie ująl
a nawet bardziej
wszak meżczyzna zeby dostać prace nie znizy sie do tego pozimu zeby iśc z jakąś obleśna babą do łozka a kobiety tak
wszak meżczyzna zeby dostać prace nie znizy sie do tego pozimu zeby iśc z jakąś obleśna babą do łozka a kobiety tak
tu bym sie klocila!!!! sa rozne przypadki...
a co do tematu to juz kiedys powiedzialam ze nie jestem tolerancyjna choc mogla bym sprobowac jeden jedyny raz z dziewczyan
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
xD :*:*:*:*
Znak zodiaku:
Didencjusz [Usunięty]
Wysłany: 30-08-2007, 22:25
diva-licious napisał/a:
nie jestem tolerancyjna
Myślę, że biseksualiści forumowi są zdruzgotani i zastanawiają się nad zmianą orientacji.
Myślisz, że wszyscy mężczyźni są tacy sami? Pf. Poznałaś wszystkich? Fajnie byś się poczuła, gdyby mężczyzna powiedział, że wszystkie dziewczyny są tak samo puste?
Nie napisałam, że wszyscy... Może trochę przesadziłam, ale jak narazie miałam przykłady właśnie takich facetów, co mnie przeraża i kiedy spotykam, jakiegoś w miarę normalnego chłopaka, który wydaje się być inny od wyżej wymienionych, to nie chce mi się w to wierzyć.
Nie, na pewno nie czułabym się fajnie, no ale trudno się mówi, życie.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
ale jak narazie miałam przykłady właśnie takich facetów, co mnie przeraża i kiedy spotykam, jakiegoś w miarę normalnego chłopaka, który wydaje się być inny od wyżej wymienionych, to nie chce mi się w to wierzyć.
No właśnie. Dziewczyny, które zostały skrzywdzone najczęściej twierdzą, że mężczyźni to świnie, że zawsze zdradzają, czy myślą tylko o seksie. To wynika ze wcześniejszych relacji, jeżeli wcześniejszy chłopak zdradził to gdzieś tam dziewczyna zakoduje sobie, że wszyscy są tacy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum