_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
od kiedy rower kosztuje 20 zl ;D
Rozumiesz ze zbierasz na rower?
BlackGhost napisał/a:
wszystko mam na kompie i niedziele tego na płyty tylko na zespoły
Piratt!
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
a co do piractwa to się założę ze masz jakieś piosenki z neta ściągnięte na kompie
no a nie ;>?
hehe
ja nie jetsem żadnym fanem ani jednego zespołu żeby sobie kupywać kiedyś to moze ale od kiedy moja wieża mi padla nie posiadam już nic
Jestem piratem ;DD
Imię: Albert Fish
Wysłany: 06-04-2008, 20:06
BlackGhost, kojarzysz mi się z kawałkiem Acid Drinkers "Marian, is a metal guru".
Prawdziwy z ciebie fan, skoro nawet jednej płyty nie masz.
Jakich zespołów nosisz koszulki?
Masz naszywki na plecaku?
Kupujesz pedała za 20zł?
Jaki masz rower?
Nie miałabym gdzie ich postawić w akademiku. Stojaki też są chujowe, mam w domu. Najlepsze są półki za szybką, żeby się nie kurzyło. Poza tym, jak na przykład chcesz poukładać je w kolejności alfabetycznej, to zeby włożyć płytę np. na C musisz wszystkie płyty przekładać.
[ Dodano: 06-04-2008, 21:37 ]
A ile masz płyt?
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum