Hmm ... nie jest wam zapewne obojętne w jakiej bieliznie chcielibyście oglądać kobiety, tak więc wydaję mi się, że stringi to jest to, ale niektóre kobiety (dziewczyny) nie stosują się do tych ogólnie przyjętych zasad i w piękne słoneczne dni do obcisłych spodni ubierają zwykłe figi ... :roll:
Tak więc czekam na opinie co wy sądzicie o stringach ...
Mile widzane opinie dziewczyn co sądzą o nich i czemu ich nie noszą ... :twisted:
nie stosują się do tych ogólnie przyjętych zasad i w piękne słoneczne dni do obcisłych spodni ubierają zwykłe figi ...
zarabiscie to zabrzmialo - ogolnie przyjetych zasad :D
wiesz, rozmawialem z kolezanka, i poprostu dla niej stringi sa niewygodne ja sam bym nie chcial chodzic w majtkach ktore by mi w dupe wlazily Wiec to popostu wybor dziewczyny, w co chce sie ubierac
Ale oczywiscie lubie pupy (ladnych dziewczyn) w stringach :twisted:
nie stosują się do tych ogólnie przyjętych zasad i w piękne słoneczne dni do obcisłych spodni ubierają zwykłe figi ...
Ale oczywiscie lubie pupy (ladnych dziewczyn) w stringach :twisted:
Hehe ... ja też lubię pupy (ładnych dziewczyn) w stringach, dlatego też chciałbym, aby więcej dziewczyn zakładało taki dodatkowy gratis do swoich spodni, spódnić ...
P.S
Ja jestem bardzo ciekawy, co powiedzą dziewczyny z forum na ten temat ...
A cobys chciał wiedzieć, nosze stringi - różnego kolorku, szczególnie latem do białych spodni - białe, do kolorowych spódniczek kolorowe, dla mnie są wygodne :P
A cobys chciał wiedzieć, nosze stringi - różnego kolorku, szczególnie latem do białych spodni - białe, do kolorowych spódniczek kolorowe, dla mnie są wygodne :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum