Ze wzgledu na ogrom czasu jaki mam w dniach wolnych, chciałem sesje na tym forum urządzić. Kto chętny niech pisze. Moge być MG... Potrzeba od 3 do 6 czy 7 osób Nad systemem sie jeszcze pomysli
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ostatnio zmieniony przez Shaezaar 15-01-2006, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
hmmm... byłoby miło, choć nie do jeszcze nie do końca jestem w tym temacie i nie wiem czy udałoby mi się troszku czasu wydziubać ale myśle że propozycja niezła i pomysł "pierwszorzędny".
Już kiedyś były plany na sesje i podczas przenoszenia się wszyscy zniechęcili. Non Omnis gra, ty też?
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Masz wyobraźnię? Umiesz pisać? To po co szkolenie. Poeksperymentujemy troche
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nooo, wreszcie się ktoś odezwał. Nie otrzymałem jeszcze od AC potwierdzenia, że gra ale osób już starczy. Poczekamy jeszcze 2 dni na innych. Jak nikogo nie bedzie to gramy, ok? Nie wiem jeszcze w co gramy, ale to sie pomyśli później
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum