Mportalik - forum dyskusyjne Strona G³ówna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum m³odzie¿owe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Okazywanie mi³o¶ci publicznie
Autor Wiadomo¶æ
opek 
*
Mentor

Imiê: Marek
Do³±czy³: 11 Sty 2005
Sk±d: Opole
Wys³any: 14-12-2005, 09:18   Okazywanie mi³o¶ci publicznie

Okazywanie mi³o¶ci publicznie czyli np. ca³owanie siê namiêtnie na ¶rodku pasa¿u handlowego itp.

Dobre to czy nie, czasem potrafi to zgorszyæ przechodniów, uraziæ lub dotkn±æ osoby samotne.

Tak kiedy¶ by³o zemn± czu³em siê jako¶ smutnie kiedy widzia³em takie sytuacje

Co wy o tym my¶licie?

Cytat:
PS Ja mam podobny pogl±d, bowiem na dwie ca³uj±ce siê kobiety na ulicy patrzy³ bym ze stoickim spokojem, ale na dwóch ca³uj±cych siê facetów stara³ bym sie nie patrzeæ wcale.
z innego tematu

by opek

masz pytanie? Pytaj - kto pyta nie b³±dzi opek5@o2.pl

Znak zodiaku: bliznieta

Dragwena 
wied¼ma :>

Do³±czy³a: 01 Gru 2005
Wys³any: 14-12-2005, 13:15   

Namiêtne poca³unki w miejscach publicznych? Oble¶ne :]

Najlepiej jest demonstrowaæ uczucia sobie nawzajem w jakim¶ bardziej ustronnym miejscu ni¿, centrum handlowe, ulica itp.

Znak zodiaku: baran

Antek 
Blow job

Imiê: Damian
Do³±czy³: 23 Lis 2005
Sk±d: KrK
Wys³any: 14-12-2005, 13:15   

Czy ja wiem.. ze strony osób zainteresowanych, czyli np. ca³uj±cych siê to chyba nie wygl±da tak ¼le, przeciez jak sie kogo¶ kocha, to nie tylko w ustronnych miejscach, a ze strony tego, który to widzi mo¿e mu siê to wydaæ radosne, a komu¶, je¶li np. jest samotny, to mo¿e siê mu zrobiæ smutno...

Dragwena 

Wys³any: 14-12-2005, 13:18   

Antek napisa³/a:
przeciez jak sie kogo¶ kocha, to nie tylko w ustronnych miejscach, a ze strony tego, który to widzi mo¿e mu siê to wydaæ radosne,

Uczucia mo¿na okazywaæ nie tylko ca³uj±c siê :>
PRzecie¿ nikomu nie przeszkadza trzymanie sie za rêkê, czy spontaniczny buziak, ale namiêtne poca³unki to przekraczanie granicy dobrego smaku ;]

opek 
*
Mentor

Wys³any: 14-12-2005, 13:31   

Dragwena napisa³/a:
Uczucia mo¿na okazywaæ nie tylko ca³uj±c siê
PRzecie¿ nikomu nie przeszkadza trzymanie sie za rêkê, czy spontaniczny buziak, ale namiêtne poca³unki to przekraczanie granicy dobrego smaku ;]

Racja. oboje macie racjê

Namiêtne ca³owania jest czasem gorsz±ce, czasem mo¿e wywo³ywaæ w nas fale zazdro¶ci, a co np. z obmacywaniem?

Zdarza siê to czasem tak¿e.
niektórzy ludzie nie maj± ¿adnych hamulców, inni siê tego krêpuj±.

Ale czy to takie obnoszenie siê ze swoim uczuciem jest komu¶ naprawdê a¿ tak potrzebne? mo¿e aby wzbudziæ zazdro¶æ, albo cu¶.

by opek

Dragwena 

Wys³any: 14-12-2005, 13:37   

opek napisa³/a:
Ale czy to takie obnoszenie siê ze swoim uczuciem jest komu¶ naprawdê a¿ tak potrzebne? mo¿e aby wzbudziæ zazdro¶æ, albo cu¶.

To chyba nie tak, osoby zakochane nie do koñca zdaj± sobie sprawê jak ich zachowanie odbiera otoczenie ;) . Wiadomo, ¶wiata poza sob± nie widz± :P
opek napisa³/a:
Namiêtne ca³owania jest czasem gorsz±ce, czasem mo¿e wywo³ywaæ w nas fale zazdro¶ci, a co np. z obmacywaniem?

Zdarza siê to czasem tak¿e.
niektórzy ludzie nie maj± ¿adnych hamulców, inni siê tego krêpuj±.

Oj to bywa baaardzo wulgarne :|

Embi 
**
Cz³owiek

Imiê: Emilian
Do³±czy³: 27 Wrz 2005
Sk±d: Krzêcin
Wys³any: 14-12-2005, 14:13   

Nie ka¿dy odbiera to jako zazdro¶æ czy jako smutek nie którzy lubi± siê gapiæ na osoby które siê ca³uj±, zreszt± mi to obojêtne jak przesiaduje w miejscu publicznym to g³ownie z kim¶ wiêc rozmaiwam zazwyczaj nie kieruje nigdy wzroku na obce osoby.
  Znak zodiaku: waga

Marcus 
**
iluzjonista

Imiê: Kamil
Do³±czy³: 09 Maj 2005
Wys³any: 14-12-2005, 15:23   

A ja uwa¿am ze przesadzacie.Gadacie bzdury z zazdro¶ci(szczególnie opek jest wkurzony ze inni maja dziewczyny a on nie i chce wyeliminowac to).Zamiast zazdroscic innym sami poszukajcie... .

Znak zodiaku: waga

opek 
*
Mentor

Wys³any: 14-12-2005, 15:34   

Marcus napisa³/a:
A ja uwa¿am ze przesadzacie.Gadacie bzdury z zazdro¶ci(szczególnie opek jest wkurzony ze inni maja dziewczyny a on nie i chce wyeliminowac to).Zamiast zazdroscic innym sami poszukajcie... .

kiedy¶ nie mia³em dziewczyny teraz mam na¿eczon± mamy zaplanowany ¶lub. Ale co ja siê bêdê t³umaczy³ chodzi o to, ¿e wiele osób jest samotnych i wtedy czuj± siê nie za fajnie widz±æ takie rzeczy

by opek

Katja 
*
Znik³am... Jestem...

Imiê: Kasia
Do³±czy³a: 13 Gru 2005
Sk±d: brzuszek :F
Wys³any: 14-12-2005, 16:10   

Niektórym to nie przeszkadza, ale wiadomo, ¿e znajd± siê ludzie dla których to zgorszenie. Jednak jak widzi siê osoby w sobie bardzo zakochane, które nie potrafi± siê opanowaæ i pokazuj± na ulicy co czuj± to dla niektórych mo¿e byc przykre. Sama jestem w takiej sytuacji. Z moim Mi¶kiem nie widzia³am siê ponad miesi±c i jak widzê jakich¶ zakochanych to serduszko mi rani :( i sobie my¶lê: dlaczego tak têskniê?! :(
Jak dla mnie takie namiêtne buziaki powinny byæ gdzie¶ w ustronnym miejscu, a nie np na ¶rodku korytarza w szkole, lekkie przegiêcie moim skromnym zdaniem :/
  Znak zodiaku: ryby

Alex 
Przyjaciel
p³yñ z pr±dem

Do³±czy³a: 22 Maj 2005
Sk±d: ... i dok±d?
Wys³any: 14-12-2005, 16:23   

¿enada. jasne- buziak, trzymanie sie za rêke, objecie w pasie ale bez przesady. To ze sie kochaj± nie musi znaczyc ze wszyscy dooko³a musz± o tym wiedziec.

isnieje cos takiego jak intymno¶æ. :039:

Dominican 
Przyjaciel
MnichToJaN'et

Do³±czy³: 28 Wrz 2005
Sk±d: z piekie³
Wys³any: 14-12-2005, 16:32   

s³yszeli¶cie o czyms takim jak Dogging? to dopiero jest... :/ pomys³...

Cytat:
wiele osób jest samotnych i wtedy czuj± siê nie za fajnie widz±æ takie rzeczy

fakt, niefajnie...
po prostu odczucie gorszo¶ci...

jaki¶ kole¶ w szkole potrafi³ dawaæ francuzika przez kilka minut dot±d, a¿ nauczyciel nie zwróci³ uwagi :/ ¿enada...

Znak zodiaku: skorpion

Alex 
Przyjaciel
p³yñ z pr±dem

Do³±czy³a: 22 Maj 2005
Sk±d: ... i dok±d?
Wys³any: 14-12-2005, 16:37   

Katja napisa³/a:
które nie potrafi± siê opanowaæ i

a to do kvrwy nedzy ludzie czy zwierzêta? :039:

kostek 
*
why??

Imiê: michal
Do³±czy³: 27 Lis 2005
Sk±d: trzebinia
Wys³any: 14-12-2005, 16:58   

mysle ze kazdy czuje sie troche dziwnie bedac swiadkiem takich rzeczy. czy to nutka zazdrosci, czy to nutka oburzenia, czy jeszcze czegos innego, watpie zeby komus bylo to calkowicie obojetne. to jest bardzo trudne. faktem jest natomiast ze punkt widzenia zmienia sie od punktu siedzenia. ;)
gdyby ktos z was mial fajna dziewczyne/chlopaka to na pewno nie zauwazylibyscie tego, ze byc moze gorszycie innych ;)
oczywscie teraz pewnie kazdy z Was bedzie sie zarzekal, ze nigdy czegos takiego nie bylo i nie bedzie w Waszym zyciu:)

Bimbo
Burak ;)

Do³±czy³: 12 Wrz 2005
Wys³any: 14-12-2005, 17:03   

nie za bardzo mi sie to podoba; osobiscie uwazam za cos zupelnie normalnego chodzenie za (pod) reke, danie sobie jakiegos malego buziaka, ale calowanie sie we wlasciwym tego slowa znaczeniu napawa mnie nieco odraza ;) To jest dosc niekulturalne i nietaktowne calowac sie w miejscu publicznym i do tego nieprzystosowanym. Jezeli dwoje ludzi chce sobie okazac milosc moze to rownie dobrze zrobic w jakims zacisznym kaciku ;)

Piotrek

Do³aczy³: Dawno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych