Zbliżają się święta. Napiszcie tytuł swojego ulubionego filmu związanego z Bożym Narodzeniem. Ja proponuję nieśmiertlenego Kevina w domu i w Nowym Jorku, "I kto to mówi 3" i moją ulubioną "Opowieść wigilijną" z Muppetami. A wasze propozycje???
Wysłany: 10-12-2005, 18:35
Kocham film, który także leci co roku : "W krzywym zwierciadle"... i on chyba ma jeszcze jakiś dalszy tytuł, ale nie pamiętam ;'] Czy ktoś wie o co mi chodzi? ;']
Kocham film, który także leci co roku : "W krzywym zwierciadle"... i on chyba ma jeszcze jakiś dalszy tytuł, ale nie pamiętam ;'] Czy ktoś wie o co mi chodzi? ;']
Chyba chodzi Ci o film "W krzywym zwierciadle: Witaj św. Mikołaju" z niezapomnianą rodziną Griswold'ów
Ja też to lubię no i oczywiście Kevin
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Wysłany: 10-12-2005, 23:18
nie lubię oglądać kilka razy tego samego, więc nie mam ulubionych filmów, ale wiem, że 'I kto to mówi' mi się podobało. Ogólnie w święta nie oglądam telewizji, bo się nie da jak wszyscy siedzą w tym samym pokoju co telewizor. Ja w ogóle rzadko kiedy telewizję oglondam.
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Wysłany: 11-12-2005, 01:05
master_u napisał/a:
króliczek napisał/a:
Chyba chodzi Ci o film "W krzywym zwierciadle: Witaj św. Mikołaju" z niezapomnianą rodziną Griswold'ów
dokładnie o to mi chodziło ;'] Dzięki ;']
Mam nadzieje że w tym roku też to puszczą ;'d
dokładnie o to mi chodziło ;'] Dzięki ;']
Mam nadzieje że w tym roku też to puszczą ;'d
Też mam taką nadzieję - dobry jeste ten film.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Wysłany: 11-12-2005, 22:21
No ale czy można stworzyć jeszcze jakiś film, żeby był nowy, miał zupełnie inne wątki, zaskakującą fabułe... Chyba już wszystko było ;'] Co można innego o świętach stworzyć?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum