Mam pewną koleżankę i ona jest wobec mnie dziwana. A mianowicie :
1. staliśmy grupką na korytarzu i kolega popchnął innego kolege ja się śmiałem a ona powiedziała żebym zareagował.
2. rozmawialiśmy sobie i pzryszedł kolega i coś zaczą żartować ona się śmiała a kiedy ja się wypowiedziałem na temat tych żartów powiedziała że jestem chamski
i tak za każdym razem w takich sytauacjach nie rozumiem tego bo jak sami rozmawiamy to jet spox a jak przy ludziach to musze być poważny.o co chodzi??
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
Wstydzi się popierać cię publicznie ... lubi cie , ale po prostu nie chce na przykład nastawić przeciw sobie swoich kolegów i koleżanek .. to jest jak to sie mówi dwulicowość ... kumple mi to zarzucali kiedyś bo najpierw pochopnie kogoś oceniałem a po jakimś czasi wypowiadałem isę inaczej ... najlepiej pogadaj z nią o tym
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
... takie fajne, mądre powiedzonka nie pasują do każdej sytuacji....do tej z całą pewnością.
Po to człowiek przestał pochrzękiwać, bulgotać, sapać i zaczął wytwarzać artukuowane dźwięki, żeby rozmawiać. Tak jak wyżej Ci radzili, pogadaj z nią. Inaczej możesz tylko się zastanawiać, a my tu dochodzić do kosmicznych wniosków. A co to da?
_________________ Dziś posty sponsorowane są przez litere Pe i cyfre 8
Ja sadze, ze raczej nie warto. Jesli tak sie dwulicowo zachowuje to pewnie, gbyby zaczal z nia rozmaiwiac to by zaczela sie wykrecac i mowi, że mu ise wydaje lub itp.
Popiel napisał/a:
bo zrobisz jej z du*y jesień średniowiecza xD
Heh ty chyba masz jakas awersje do sredniowiecza.
NiKa [Usunięty]
Wysłany: 30-11-2005, 20:02
Popiel napisał/a:
A ladna jest ?
LooL rozwala mnie jak ktoś opowiada coś o jakiejs dziewczynie a jakis kolo pyta czy ładna :P Tak samo jak poznaje jakiegoś kolesia i 2 pytaniem jest czy mam chłopaka hehehe loool....
LooL rozwala mnie jak ktoś opowiada coś o jakiejs dziewczynie a jakis kolo pyta czy ładna Tak samo jak poznaje jakiegoś kolesia i 2 pytaniem jest czy mam chłopaka hehehe loool....
ale niektórzy po prostu ironizują.No może nie lubisz ironii?
A skoro takich kolesi poznajesz to oni pewnie są "sprawiedliwi" skoro już ich to interesuje.
A co do autora,to ja bym mogła ci wymienic kilka przykładów "dziwnych" dziewczyn,pomijając "słodkie idiotki".A jeden z ostrzejszych przypadków na jakie cierpią niektóre dziewczyny to mania na punkcie kosmitów(raczej mnie to bawi) albo nadwrażliwośc(nie wiem czasem czy wytrzymałbyś z kimś kto prawie codziennie płacze).Cuż każdy jest inny,jak się coś nie podoba to trza porozmawiac...
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 01-12-2005, 15:39
Hmm ostatnio zadalem dziewczynie z klasy następujące pytanie:
- Czym się kierowalaś zakladająć spodnie z klamrą na tylku ? ( )
- (galy wywalone totalnie, zarówno ona, jak i jej sąsiadka z lawki ).
A ty czym się kierujesz zakladając takie a nie inne spodnie?
W tym momencie to zwątpilem w poziom tej konwersacji i korzystająć z ogólnego halasu nie skomentowalem -__-. N/c liczylem na inteligentniejszą odp -_-
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum