Hitler jest wporzo, ale i Rydzyk wymiata. W czasie lekcji to robiłeś?
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja mam manie rysowania na przyborach szkolnych (gumki, olowki, linijki etc... ) i lubie drazyc dziury w gumkach do scierania... wciaga
No i lubie takze rysowac Komisarza Kiełbaske na ostatnich stronach zeszytu. Moze wrzuce kiedys jakies skany
heh.. u mnie caly tyl zeszytu jest w jakis bazgrolkach kiedys w gim facetka od matmy podeszla i spytala sie co robie... powiedzialam ze notuje wziela zeszyt... zaczela przegladac... i nie mogla wyjsc z podziwu jak ualo mi sie miec wszystkie notaki i zrobic te wszystkie rysunki na marginesch... obeszlo sie na szczescie bez uwagi... a lekcja byla wyjatkowo nudna
Imię: Nieważne:P
Wysłany: 30-11-2005, 00:01
Ja także się zajmuje rysunkiem....Shaezaar widział już moje prace...umieściłbym tu jednak nie mam ani skanera ,ani żadnego innego urządzonka ,którym mógłbym je na kompa przenieść.....jak znajdę jakiś sposób to zedytuje
Zadnej rewelacji nie widze takich talentów jak ty to w Polsce jest koło miliona, ale cwicz, pracuj, moze w przyszłosci bedziesz tworzyl nowy nurt w malarstwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum