Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 23-11-2005, 17:08
3 kl Gim - na koniec 4.85
1 kl LO - na pólrocze 3.40 (mialem trzy 2), na koniec 3.75 (dwója z matmy i fizy)
2 kl LO - szacuje na jakieś 3.40, olalem większośc przedmiotów które są mi nie potrzebne (Wiedza o kulturze, Biologia, Chemia itd O_o).
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
olalem większośc przedmiotów które są mi nie potrzebne (Wiedza o kulturze, Biologia, Chemia itd O_o).
Ale wiesz że oceny z tych przedmiotów bedziesz miał na świadectwiew 3 kl? z nich powinieneś sie właśnie starać zeby mieć dobre oceny bo niektóre uczelnie oprócz świadectwa maturalnego życzą sobie to z ukończenia 3 kl ;/
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 23-11-2005, 17:20
Wiem krystiano, dlatego powoli kombinuje jakby tu te 4 mieć, ale i tak świadectwo z 3 kl LO po wprowadzeniu nowej matury jest g*wno warte, a już napewno na SGH ~~
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Yasmine [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 17:22
krystiano napisał/a:
z nich powinieneś sie właśnie starać zeby mieć dobre oceny bo niektóre uczelnie oprócz świadectwa maturalnego życzą sobie to z ukończenia 3 kl ;/
nawet duzo uczelni
Dlatego staram sie kazdy, najbardziej znienawidzony przedmiot (hiostoria, niemiecki) zaliczyc na jak najlepsza ocene.
Ja wolę się skupić na przygotowaniu do matury. Zresztą jak powiedział Popiel to świadectwo na koniec liceum wogóle się nie liczy na stdia wyższe, więc olewam to. Jeśli mam do wyboru mieć bardzo dobre oceny i kiepską maturę albo średnie oceny i dobrze zdaną maturę to oczywiste jest, że wybieram drugą opcję.
4.15 na koniec 1 klasy LO
3.90 na koniec 2 klasy LO
a teraz to zobaczymy...
skonczylam juz biologie (4), chemie (4), wok (6), fizyke (3), informatyke (5), PO (4)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum