Dorwałem się ostatnio (bo przedwczoraj) do ostatniej płytki Systemu... Ludzie jak zobaczycie bierzcie, kroi się coś na skalę Toxicity. Mam wersję piracką, ale nie omieszkam zopatrzyć się w oryginał. Jeśli ktoś słuchał to niech napisze swoją opinię... pozdro
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Dorwałem się ostatnio (bo przedwczoraj) do ostatniej płytki Systemu... Ludzie jak zobaczycie bierzcie, kroi się coś na skalę Toxicity. Mam wersję piracką, ale nie omieszkam zopatrzyć się w oryginał. Jeśli ktoś słuchał to niech napisze swoją opinię... pozdro
mialem przyjemnosc posluchac tylko kawalkow z mezmerize, na hipnotyze bede musial jeszcze troszke poczekac
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie mam adresu. Qmpel mi zapodał. Jak wykombinujesz jak, to ci prześle w mp3
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
45 MB? Raczej nimożliwe... nie mam outlooka. Spróbuje ci adres z IP jakie teraz używam podać. Jak nie zadziała to coś sie wymyśli
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum