Skakałeś jak kozica hmmmmmmmmm.A poza tym jak dziewczyna jest pijana to chłopak powinien się nią bardziej zaopiekować a nie jeszcze ją wykożystywać Dlamnie jest to perwiddne draństwo. Zresztą sex musi być przyjemnością dla obu stron by dla każdej z tych dwóch osób był przyjemny.
Ja też, ale z czystej powinności. Wiecie, respect i te sprawy...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Skakałeś jak kozica hmmmmmmmmm.A poza tym jak dziewczyna jest pijana to chłopak powinien się nią bardziej zaopiekować a nie jeszcze ją wykożystywać Dlamnie jest to perwiddne draństwo. Zresztą sex musi być przyjemnością dla obu stron by dla każdej z tych dwóch osób był przyjemny.
No skakałem jak kozica ale po górach . Szczerze wykorzystac dziewczyne to bym tylko mół jeśli chodzi o oparcie sie ... ale to tylko na takiej jakiej ufam . Tych co upijaja i wykorzystuja to powinno się wcisnąc do takich więziennic rodem z amerykanskiego filmu ... schylanie się po mydło , te żeczy aby zapamietali sobie raz na zawsze że nie wolno wyokorzystywac płci pięknej
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Znak zodiaku:
Krzysiek007 [Usunięty]
Wysłany: 16-11-2005, 21:28
Przecież wiem że nie na poważnie ale tak żeby mi coś pożyczyły albo oprzeć się na nich albo coś w tym stylu to też je tak wykorzystuję.
Ale jak takie coś robi ci kolega albo ktośi tak ją wykorzystuje to już by był z nim koniec.
odurzenie to jedna sprawa. a drugą przyczyną gwaltów są tez troche same dziewczyny. napisalam na temacie "stringi" pewną opiwiastke o dzieczynie która ciemną nocą (wieczorkiem ) ubrala sie tak prowokująco ze szkoda slów a do tego jeszcze w ciemnosci i na odludziu. takie zachowanie to tez przyczyna wileu gwaltów. bo wielu facetów na taki widok sie skusi.....
Sorry little girl, ale sama jestes sobie winna,, mozesz narzekac na chłopców i oskarzac ich ale ich NIE ZMIENISZ , mozesz za to zmienic swoje postepowanie, aby na przyszłosc taka sytuacja nie miała miejsca...........
trafilas widac na tego nieporzadnego. A tak swoja drga, to z alkoholem nalezy uwazac, jezeli wraca sie w towarzystwie osoby, po ktorej nie wiadomo czego se spodzewac
moglas tyle nie pic...
sorrki ale duza wina lezy tez po Twojej stronie....
bo nie pije sie tyle aby stracic panowanie nad soba...
chlopak tylko wykorzystal sytuacje......
zreszta nie znam faceta ktory by nie wykorzystal.......
tacy juz sa:P
moglas tyle nie pic...
sorrki ale duza wina lezy tez po Twojej stronie....
bo nie pije sie tyle aby stracic panowanie nad soba...
chlopak tylko wykorzystal sytuacje......
zreszta nie znam faceta ktory by nie wykorzystal.......
tacy juz sa:P
Trochę prawdy w tym jest co mówi Merlin..
Ale facet też powinien mieć jakieś skrupuły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum