jezeli chodzi o klasyke, jaka jest Omen - to chyba tylko jedynka jak dla mnie ujdzie, bo jest wspaniala Co do reszty, to jednak dziala tutaj bardzo czesto sprawdzalne prawo sikłela - czyli kazda czesc druga bedzie gorsza od pierwszej
Oczywiscie sa rowniez wyjatki, ale tych jest az nazbyt malo
Ostatni bylam na maratonie w Multikine i stwierdzam iz Klatwa nie ma fabuly, Egzorcysta nawet niezly, ale z ostatnim filem przesadzili bo Przekleta to raczej komedia.
Ogladalam duzo horrorow wiec nie jeste w stanie wszystkich wymienic.
"egzorcyzmy e.rose" a jednej strony byly fajne, ale z drugiej spodziewalam sie czegos lepszego.
a najsmieszniejszy horror jaki w zyciu widzialam to 'the dawn of the dead"- to jest dopiero zgrzewa niesamowicie kretynski film. w ogole jesli ktos zna jakis naprawde straszny hooror to niech mi powie, bo ja nie moge na taki trafic!
"egzorcyzmy e.rose" a jednej strony byly fajne, ale z drugiej spodziewalam sie czegos lepszego.
a najsmieszniejszy horror jaki w zyciu widzialam to 'the dawn of the dead"- to jest dopiero zgrzewa niesamowicie kretynski film. w ogole jesli ktos zna jakis naprawde straszny hooror to niech mi powie, bo ja nie moge na taki trafic!
najbardziej kretynski jaki ogladalem to byl "martwica mózgu" po polsku, oryginalnego tytulu nie znam. keczup lal sie strumieniami [;
najbardziej kretynski jaki ogladalem to byl "martwica mózgu" po polsku, oryginalnego tytulu nie znam. keczup lal sie strumieniami [;
bede ostro bronila Martwicy, bo to byl film dla specyficznych ludzi z zalozenia. To juz chyba dzielo sztuki, jezeli chozi o kino nurtu - Gore. Juz krecac go rezyser Peter Jackson (tak, tak, ten od Wladcy) postanowil, ze bedzie to film dla ludzi, ktorzy cenia sobie polaczenie filmu grozy, tudziez ostrego gore festu z jakas kretynska komedia I braindead idealnie spelnia swoja role. Jezeli tylko przymkniesz oko, to zauwazysz, ze film jest zrobony dosc ciekawie i opowiada o problemach wcale nie takich glupch. A ze jest gesto podlany keczupowym, czarnym humorem To chyba jeszcze bardziej rozwija widza, jezeli potrafi odroznic zabawny, krwawy film od takiego typowego, gdzie ciagle chodzimy i drzymy ze srtachu. martwica Mozgu rzadzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum