Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: **MJ**
11-03-2008, 14:45
Testy?!
Autor Wiadomość
xxxxx22
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2005, 17:36   

Znam jedną ciekawą metodę - sprawdzoną :D
Otóż kiedy Wasza mamusia lub Wasz tatuś pewnego pięknego dnia karzą udać się do WC, nasiusiać do kubeczka i oddać mocz do analizy by sprawdzić czy nie jaracie marijuany musicie postępować według poniższego planu:
- kiedy nadejdzie taki dzień kiedy starzy poproszą Was o próbkę moczu mówicie że akurat Wam się nie chce - że zrobicie za parę minut ;
- w tym czasie szukacie w domu kwasku cytrynowego ;
- kiedy znajdziecie , nalejcie go sobie do jakiegoś pojemniczka ( wystarczy kilka kropel - max 10 ) ;
- idziecie do mamusi/tatusia ( niepotrzebne skreślić ) prosicie o pojemniczek i idziecie siusiu ;
- po oddaniu moczu do pojemniczka, wlewamy do niego wcześniej przygotowany kwasek cytrynowy ;
- nie ma bata, żeby po takim ruchu wykryło wam THC w moczu :->

Miłego testowania :D

Shaezaar 
Pacyfikator

Wysłany: 11-11-2005, 21:51   

Wiesz... ja bym sam sprawdził zanim bym na tym zaczął polegac, ale mi testów nie robią. Wyje**li się już dawno... chyba sprawdze, aż mnie korci żeby sprawdzić :P
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------

opar 
*
zryty.net

Wysłany: 12-11-2005, 23:28   

wystarczy posypać taki test solą... i się naprwia na naszą kożyść :D

Shaezaar 
Pacyfikator

Wysłany: 13-11-2005, 14:19   

To powiedz jak to zrobić żeby nikt nie widział... przecież nie ty robisz ten test tylko ktoś tobie :P
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------

sutek 
*
Don Cicerąą

Wysłany: 15-11-2005, 18:21   

W sumie to na serio dziala to z kwaskiem cytrynowym? Bo ja mam tak, ze nie musze jakiejs wody... Jak zbakam to widac po mnie, po zachowaniu albo czuc ze jaralem...i wtedy na drugi dzien rano pojemniczek :P .
Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.

Znak zodiaku: wodnik

magdunia_x 
*

Imię: Madźka
Wysłany: 15-11-2005, 19:31   

Według mnie jestes zdrowo uzalezniony... Fakt faktem,ze kwasek cytrynowy dziala...

xxxxx22
[Usunięty]

Wysłany: 15-11-2005, 21:13   

Palę od czasu do czasu, tylko i wyłącznie dla przyjemności. Nie wpadłem w nałóg ( nie muszę jarać codziennie, nie myślę o paleniu cały czas ) - jestem przekonany. Co do numeru z kwaskiem cytrynowym, to metoda 100% skuteczna !.

Jeśli chodzi o numer z solą to przyznam , że pierwsze słysze . Ciekawy jestem natomiast jak posypać taki test solą !?
W kibelku nikt nad Tobą nie będzie stał ( chyba, że Twoi starzy mają jakąś paranoje, hyhy ) także można bezpiecznie dolać trochę kwasku...

Pozdro dla konseserów THC :D

Shaezaar 
Pacyfikator

Wysłany: 15-11-2005, 21:41   

acidburn napisał/a:
Palę od czasu do czasu, tylko i wyłącznie dla przyjemności.

Ja mam podobnie :P

acidburn napisał/a:
Jeśli chodzi o numer z solą to przyznam , że pierwsze słysze . Ciekawy jestem natomiast jak posypać taki test solą !?

Sprawdzałem. Nie ma 100 % Zrobiłem 3 testy. Przed pierwszym spaliłem kołka, przed drugim jeszcze jednego a przed trzecim dobiłem do połówki. Przy trzecim dopiero wykazało, ale wykazało :/
------------------

paulinka1017 
*

Wysłany: 16-11-2005, 12:47   

z tego co wiem kwasek cytrynow jest najleprzy i niezawodny

Znak zodiaku: waga

sutek 
*
Don Cicerąą

Wysłany: 17-11-2005, 16:12   

Tez nie jestem uzalezniony, no moze psychicznie, ale staram sie tego nie brac. Dzieki za pomysl z kwaskiem moze sie przydac i uratowac moja dupe ;) .
Wypatruj dobrych chwil w życiu, nie narzekaj na pogodę, ciesz się każdą drobnostką i wykorzystuj każdy pretekst, by się pośmiać. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na życie. Jeśli uwierzysz, że życie może być piękne i satysfakcjonujące - takie się stanie.

redeyes 
*
Gamma Goblins

Imię: Damian
Wysłany: 17-11-2005, 22:22   

elo
mi latwiej bylo przestac palic ziolko, niz papierosy :/
elo
paulinka1017 napisał/a:
z tego co wiem kwasek cytrynow jest najleprzy i niezawodny

powtarzasz wypowiedzi innych [;

Znak zodiaku: rak

sutek 
*
Don Cicerąą

Wysłany: 18-11-2005, 23:52   

Cytat:
mi latwiej bylo przestac palic ziolko, niz papierosy n
bo od tego raczej nie uzaleznisz sie fizycznie tylko psychocznie, no chyba ze palisz 4 razy dziennie...

Distillers 
*

Imię: Kasia
Wysłany: 23-12-2005, 23:24   

eee no pij dużo mleka, wody, i owoców :) To najlepsza recepta :D W skrajnych wypadkach poproś o buteleczkę moczu swojego dobrego znajomego nie palącego ;)
  Znak zodiaku: byk

nice 
*

Wysłany: 25-12-2005, 22:03   

Distillers napisał/a:
eee no pij dużo mleka, wody, i owoców n To najlepsza recepta n W skrajnych wypadkach poproś o buteleczkę moczu swojego dobrego znajomego nie palącego ;)

mysle ze numer z kwaskiem jest bardziej zyciowy niz np zapraszanie znajomego na testy do mamy/taty :D . szczegolnie ze atak z testem moze nastąpic z zaskoczenia wtedy owoce i płyny nic nie pomoga bo THC troche zostaje we krwi. Ale fakt ze jesli spodziewasz sie testow w najblizszym czasie to dużo płyów i witaminy C powinno pomóc
  Znak zodiaku: rak

Selasi 
*
Rude Boys Salute

Wysłany: 26-12-2005, 10:48   

Szkoda że rodzicom nie można po prostu powiedziec że sie pali :(

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu