Wysłany: 13-11-2005, 14:08 Wykorzystywane dziewczyny
niedawno bylam na imprezie, troche za duzo wypilam, moj blad....ale to nie zmienia faktu ze ktos zrobil mi krzywde. Z imprezy odprowadzal mnie kolega....jeszcze jedno piwo...a potem tylko okruchy pamieci ale to co pamietam nie nalezalo do przyjemnych rzeczy. Dlaczego chlopcy wykorzystuja dziewczyny? czy nie ma juz takich co po prostu odprowadza do domu i sie zachowaja porzadnie? ehhh a teraz pozostal tylko moralniak i niechec do dalszych kontaktow towarzyskich z chlopcami...
Uciakają się do instynktu, to jest silniejsze od nich. Nie ma porządnych "chłoców"... są tylko ci mniej lub bardziej powściągliwi (nie mówie o pedałach)
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
sa 'porzadki chlopcy' to tcy ktorzy umieja sie chamowac i wiedz co wolno a co nie!
Ale nie powiesz, że nie chcą! Chcą i to bardzo, a trzymają się z daleka tylko dlatego, że konsekwencji się boją...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Uciakają się do instynktu, to jest silniejsze od nich. Nie ma porządnych "chłoców"...
są pożądni tylko najczęściej jest tak że dziewczyny niepotrafią w nich nic dobrego zauważyć, wogole wolą zadawać się z tymi mniej pożądnymi.
Niemówię że sam jestem jakiś specjalnie porządny że z dziewczyną tylko za ręke czy coś ale nic takiego o czym pisze autorka bym niezrobił.
Wręcz przeciwnie, kiedy były takie sytuacje że ja niepiłem a reszta piła i się bawiła "pilnowałem" koleżanek bo po %% różne rzeczy sie robi.
I własnie jak odprowadzałem czy odwoziłem to niektóre same rzucały sie na szyje......ale ja mówiłem że nie po %!
Także można mnie nazwać porządnym (jeśli porządny to taki który tylko odprowadza).
Wogole to trzeba trzymac poziom, facet też powinien miec klase....
[ Dodano: 13 Lis 2005 02:39 pm ] Shaezaar, mylisz sie i to bardzo. Nawet niewiesz jak bardzo....
Shaezaar, mylisz sie i to bardzo. Nawet niewiesz jak bardzo....
No właśnie nie wiem, ale wydaje mi się, że tacy naprawde i szczerze porządni w stosunku do dziewczyn są tyklo o innej orientacji. Przyznaj, że jakbyś miał okazję to chętnie byś zrobił krok w bok, a nie zrobisz bo się boisz. Boisz się tego, ze to się rozniesie, że nikt nie będzie cie kochał, że do kryminału trafisz itd. Jakbyś był w instytucju harem i miałbyś wolną rękę to na pewno byś korzystał...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Gdybym np. ja bał sie konsekwencji to spoko, patrzyłbym na to jak byłbym trzeźwy ale ile bylo imprez, dyskotek, domówek z alkoholem a po alkoholu niezawsze patrzysz na to co robisz a jednak trzymam poziom, mam swoje zasady i sie ich trzymam i dziewczyn niewykorzystuje!
A teraz powiedz mi po co masz te zasady? Co sprawiło, że je masz?
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum