Rowery to jest to człowieku męcze od zawsze. Kiedys wyjechałem sobię o 8 rano a gdy była 15 byłem już oddalony od domu jakieś 150km . Prócz rowerów jeszcze biegi na krótkie dystanse (60m).
jak dla kogo.Nic nie poradzę na to,że mnie to fascynuje.A poza tym uważam,że aerobic i tym pokrewne nic nie dają,prócz ładnej sylwetki,więc jest to marnotrastwo.No a takie sporty co dają jaki spożytek to warto się poświęcic.
Chwileczke, to nie znaczy ze nie jestem spokojna i romantyczna, nos mam prosty bez obawy. Chodzilam na boks bo nie chcialam siedziec na tylku w domu, dzieki temu mam niezly refleks i kondycje (ah ta skromnosc) a czemu np. nie areobik, nie wiem ....tato moj byl bokserem i zarazil mnie tym.
_________________ Grzeczne dziewczynki ida do raju, niegrzeczne maja raj na ziemi.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum